Räddningsstege, Brandstege & Repstege

Läs mer
per sida
Visning
 varianter
Flamsäker, flera längder
  • Basmodell
  • Av flamsäkra pp-band

Räddningsstege, Brandstege & Repstege

I vårt sortiment på Runelandhs har vi flera olika typer av brandstege, räddningsstege eller repstege tillverkade i brandsäkert material som fungerar utmärkt som nödstege vid akuta behov. Vi på Runelandhs har ett brett utbud inom brandstege, räddningsstege eller repstege, allt du kan tänkas behöva! Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

En räddningsstege, brandstege eller repstege ökar säkerheten

Kontor och hem är oftast utrustade med brandlarm och brandsläckare utformande för att varna och förhindra spridning vid en brand. Men ibland räcker inte brandlarm och brandsläckare till, och man behöver ha en lösning för att kunna utrymma byggnaden vid händelse av en brand. Det är här en räddningsstege, brandstege eller repstege kommer in som ett viktigt tillbehör i säkerheten i sitt hem eller på sitt kontor.

En räddningsstege, brandstege eller repstege ska vara lättillgänglig, tillverkad av slitstarkt och brandsäkert material och enkel att lagra och förvara. I vårt sortiment har vi flera smidiga och flexibla räddningsstegar, brandstegar och repstegar som finns i flera olika längder.

Tänk på det här vid val av räddningsstege

När du väljer vilken brandstege eller repstege som passar för dig är det viktigt att tänka på följande:

Längd och viktkapacitet: Av säkerhetsskäl är det en bra idé att ha en stege som är längre snarare än för kort. Din stege bör klara av så mycket vikt som möjligt så flera människor kan använda den samtidigt vid behov.

Förvaring: En räddningsstege, brandstege eller repstege bör förvaras så den är enkel att hitta och använda. I ett hem är en bra förvaring till exempel i ett sovrum, medans på ett kontor kan en bra förvaring vara närma utrymningsvägarna. Se till att öva på användning av räddningsstegen, brandstegen eller repstegen regelbundet.

Läs bruksanvisningen: Olika typer av stegar fungerar på olika sätt, och för att det ska vara en säker hantering av just din räddningsstege, brandstege eller repstege är det därför viktigt att läsa igenom bruksanvisningen på stegen.

Har du frågor eller funderingar kring räddningsstege, brandstege eller repstege?

Är du osäker på vilken typ av räddningsstege, brandstege eller repstege som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Runelandhs, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor!

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!

;