Verkstadsinredning - Allt för din verkstad eller industri

Läs mer

Populära produkter i Verkstadsinredning

Max 200 kg, i olika storlekar
 varianter
Från 7 530 kr
1 till 4 lådor, max 45 kg per låda
 varianter
Från 1 985 kr
Industristol med pu-gjuten sits och rygg som är lätt att rengöra. med fotring, hjul eller glidfötter.
 varianter
Från 2 140 kr
Rutmönstrad, olika storlekar
 varianter
Från 1 075 kr
Slitstark gummimatta för alla miljöer. perfekt som slitskydd för bänkar och golv. finns i flera storlekar och utföranden.
 varianter
Från 195 kr
Verktygsvagn i stålkonstruktion, inklusive verktyg.
6 830 kr
Verktygsvagn i stålkonstruktion, inklusive verktyg.
6 830 kr
Extra reptålig pulverlackering
 varianter
Från 2 530 kr
Max 24”-skärm
9 050 kr
För precisionsarbete, 80 led, 6500k ljus
1 470 kr

Verkstadsinredning - Allt för din verkstad eller industri

Den moderna industriarbetsplatsen liknar mer och mer de funktioner vi ser på våra kontor. Med moderna hjälpmedel får man en ökad ergonomi i sin verkstadsinredning, vilket ger glada medarbetare samt minskar risken för onödiga skador. Runelandhs har ett brett utbud av verkstadsinredning, allt som behövs för att kunna inreda din arbetsplats så alla får en bra och ergonomisk arbetsplats. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

Vilken typ av verkstadsinredning bör man ha för att få en bättre arbetsplats?

Med rätt typ av verkstadsinredning blir det enkelt och smidigt att hålla ordning och reda på arbetsplatsen. Det viktigaste att börja med är att få en bra grund av bygga vidare från. Ett rejält höj och sänkbart arbetsbord eller arbetsbänk man kan arbeta vid är en bra start. Med ett bord av den här typen är det enkelt och smidigt att anpassa tillbehör och påbyggnader så man får en bra arbetsmiljö. Med en arbetslampa får man även en bra arbetsbelysning vilket förenklar att ha en bra översikt på sin verkstadsinredning. När man har ett bord att arbeta vid är nästa steg att titta på vad man står på. Att stå på ett hårt betonggolv under långa perioder gör att man enkelt får ont i muskler och leder, men det finns hjälpmedel. En gummimatta eller arbetsplatsmatta är en smidig lösning för att enkelt öka ergonomin vid längre perioder av stående.

Efter att ha löst de första problemen är det dags att tackla nästa, nämligen att hålla ordning och reda på din arbetsyta. Att ha rätt sak på rätt plats blir enklast med ett rejält verkstadsskåp eller verktygsskåp. För alla de saker man inte använder dagligen eller ofta funkar den här typen av lösning väldigt bra, där det blir en trygg förvaring som är låsbar. För de verktyg och andra detaljer man använder ofta är en rejäl verktygstavla en enkel lösning för att hålla koll på var de är. Du kan utöka flexibiliteten ytterligare med en verktygsvagn eller verkstadsvagn som du kan förflytta mellan arbetsytorna, och får på så sätt en smidig och enkel tillgång till dina verktyg.

Med ett helhetstänk kring din verkstadsinredning kan du enkelt förbättra din arbetsplats och göra dina arbetsytor prydligare. Vi har alla typer av verkstadsinredning som du kan tänkas behövas för att få ordning.

Har du fler frågor eller funderingar kring verkstadsinredning?

Har du funderingar på hur du kan förbättra på din arbetsplats med olika typer av verkstadsinredning? Tveka inte att kontakta oss på Runelandhs, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor!

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!

;