Truck & Lyft

Läs mer

Populära produkter i Truck & Lyft

Lyftkapacitet 2500 kg, flera utföranden
 varianter
Från 4 260 kr
Lättanvänd pallyftare med mycket pålitlig vägning av ojämnt lastade pallar.
 varianter
Från 12 995 kr
Smidiga saxlyftvagnar som både flyttar och lyfter gods till rätt arbetshöjd. flera varianter.
 varianter
Från 7 945 kr
Med underhållsfritt batteri
62 055 kr
L 1800-3100 mm
 16 varianter
Från 4 090 kr
Stabil och pålitlig konstruktion. höjning sker med fotpump, sänkning med handtag.
 varianter
Från 8 130 kr
Lyftkapacitet 1000-2000 kg
 12 varianter
Från 20 980 kr
Gaffelbredd 345-485 mm
8 530 kr
Moderna och driftsäkra ledstaplare i toppkvalité med motordrift och ergonomiska handtag.
 varianter
Från 57 195 kr

Truck & Lyft

Med rätt arbetsverktyg kan ni skapa en säkrare och mer ergonomisk arbetsmiljö inom industri och lager som gynnar både företaget och de anställda. Utrustning som pallyftare, ledstaplare, lyftbord och pallstaplare gör er arbetsmiljö säkrare och bidrar till en mer ergonomisk miljö för de anställda på företaget. Hos oss hittar du ett stort utbud och ett brett sortiment av allt inom lyft och truck som palldragare, saxlyftsvagnar, pallvåg och lyftvagnar - produkter du kan behöva på din arbetsplats för att göra vardagen och arbetet så bra och enkelt som möjligt.

Arbetsverktyg och hjälpmedel för en bättre vardag

På en industriarbetsplats har du gångtrafikanter och trafik som truckar och andra maskiner som är i ständig rörelse. Därför är det oerhört viktigt att det finns rätt skydd på plats för att förebygga och undvika arbetsplatsolyckor som kan ske när vägar korsas. Då måste ni se till att det finns rätt typ av skydd för att förebygga de problem och utmaningar som kan inträffa och som man ställs inför. Detta för att undvika olyckor på arbetsplatsen och för att sätta säkerheten först.

Påkörningsskydd är ett av de hjälpmedel som kan användas för att skydda arbetsplatsen från skador och de människor som vistas i den att bli påkörda av truckar som kör runt i lokalerna. Med en industrispegel eller en kupolspegel blir det betydligt enklare för de chaufförer som hanterar truckarna och kör att se runt hörn och undvika de döda vinklar som kan finnas. Avspärrningsband, markeringstejp, trafikkoner, skyltar och märkning underlättar och visar för gångtrafikanter på arbetsplatsen var de får röra sig och inte.

Det finns många saker att tänka på och förebygga i en tuff miljö som industriarbetsplatsen är. Personalen måste under sin arbetsdag skyddas från klämskador och andra typer av skador som kan inträffa. Maskinskydd och nätväggar ger en säker och effektiv förvaring som skyddar de anställda då de ser till att ingen obehörig kan vistas inom området. Genom att ni använder er av skyltar och märkning som trafikskyltar och varningsskyltar, underlättar ni ytterligare då dessa visar om man får eller inte får, vara inom området.

Vill du veta mer om Säkerhet & Skydd?

Vi är experter på lager, industri och kontor och vi vet vilka produkter som ni behöver till er verksamhet för att göra den trygg och säker. Utöver de produkter som du ser på vår hemsida, erbjuder vi fler lösningar. Har du frågor och funderingar, kontakta oss så hjälper vi dig.