Butiksinredning

Läs mer

Populära produkter i Butiksinredning

Detta skyltställ anses idag vara det enda godkända skyltställ i citymiljö gentemot synskadade.
 varianter
Från 1 730 kr
Klassisk varukorg i plast. fällbart handtag. välj mellan fem olika färger.
 13 varianter
Från 125 kr
2 st/fp, h 1000 mm
1 480 kr
Finns i olika storlekar och modeller
 varianter
Från 380 kr

Butiksinredning

Skapa den perfekta butiken med butiksinredning från oss på Runelandhs. Vi har ett brett utbud av butiksinredning, allt från butikshyllor till gatupratare, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Olika typer av butiksinredningar

Beroende på vad för butik det handlar om kan behovet av inredning variera från stort till litet. Gemensamt för alla butiker är att man ska sälja en vara, och med rätt exponering på rätt plats finns möjligheten att öka försäljningen. Med en butikshylla kan man bygga upp ett snyggt och praktiskt system för exponering ut mot kunderna. Vår butikshylla kommer i plåt och går att bygga ut efter behov så du kan anpassa din butikshylla exakt så som du vill ha den. Lägg till hyllplan, spjut och fyrkantsplåt och bygg upp din butikshylla efter behov.

För shoppande kunder kan en kundkorg i plast underlätta vardagen. En kundkorg i plast gör det enkelt att bära med sig produkter från butikshyllan till kassan, vilket underlättar för dina kunder när dom handlar. Se till att ha stapelkorg, korgställ och störtkorgar på vägen genom butiken så blir det enkelt att plocka med sig en extra vara eller två.

För exponering utomhus kan en gatupratare eller trottoarpratare vara en bra lösning. En gatupratare eller trottoarpratare gör det enkelt att få ut sitt budskap till kunderna utanför butiken. Vi har trottoarpratare och gatupratare i flera olika modeller, välj den variant som passar dig.

Har du ett populärt produktsläpp i din butik? Kanske den senaste mobilen eller liknande? Om du räknar med att få en anstormning av kunder kan avspärrningsstolpar med avspärrningsband vara rätt lösning. Anvisa dina kunder till där du vill ha dom, samtidigt som du ger dom ett snyggt och inbjudande bemötande.

Oavsett vad du har för behov på din butiksinredning, har vi på Runelandhs en lösning för dig!

Har du frågor eller funderingar kring butiksinredning?

Är du osäker på vilken typ av butiksinredning som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Runelandhs, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor!

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!

;