Vagnar & Kontorsvagnar

Läs mer

Populära produkter i Vagnar & Kontorsvagnar

Arkivvagnar för pärmar och böcker med hyllor i laminat och stålstativ, finns i två modeller.
 varianter
Från 2 730 kr
Lätthanterlig och pålitlig rullvagn med många användningsområden. flera utföranden – 5 års garanti!
 varianter
Från 3 230 kr

Vagnar & Kontorsvagnar

En kontorsvagn underlättar transporter på din arbetsplats från punkt A till punkt B. Vi på Runelandhs har ett brett utbud av vagnar för kontor, allt från bokvagn och pärmvagn till rullbord, serveringsvagn och brickvagn, allt du kan tänkas behöva! Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Rätt vagn för rätt uppgift

En vagn är en vagn, eller? Nej inte riktigt! Beroende på vad du har för behov och arbetsuppgift du vill att din vagn ska genomföra finns det vagnar som passar mer eller mindre bra för arbetsuppgiften. En bokvagn är en specialanpassad vagn för transport av böcker och pärmar med sluttande hylla som gör att böckerna står tryggt under transport. En bokvagn passar med andra ord utmärkt i ett arkiv eller på ett bibliotek, där den här typen av vagn blir ett smidigt arbetsverktyg. Ett rullbord är en bra vagn som funkar som allt-i-allo lösning på ditt transportbehov. Rullbord finns i flera olika storlekar, allt från den lilla smidiga varianten som passar bra på kontoret, till den stora tunga varianten som passar bättre på ett lager. Gemensamt för dom alla är att de klarar rejält med belastning och tål tuffa tag.

Ska din vagn användas i en blöt miljö som till exempelvis ett kök? Med en serveringsvagn får du en bordsvagn som kommer i rostfritt utförande, vilket gör att den inte rostar när den spolas av eller blir blöt under användning. Oberoende vad du har för behov av din vagn har vi en lösning som passar dig!

Har du frågor eller funderingar kring vagnar och kontorsvagnar?

Är du osäker på vilken typ av vagn eller kontorsvagn som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Runelandhs, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor!

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!

;