Skrivbord

Läs mer

Populära produkter i Skrivbord

Höjbart skrivbord i modern design som passar i de flesta kontor. elstativ med knappfunktion. flera storlekar och färger.
 21 varianter
Från 3 360 kr
Fyrkantiga ben, flera färger och utförande
 36 varianter
Från 3 470 kr
Höjbart skrivbord i modern design som passar i de flesta kontor. elstativ med knappfunktion. flera storlekar och färger.
 21 varianter
Från 3 360 kr
Ett okomplicerat elstativ för höj och sänkbara skrivbord i modern design. flera storlekar.
 varianter
Från 3 360 kr

Skrivbord

När du ska välja skrivbord är det viktigt du utgår ifrån de behov som du har. Ett skrivbord ska motsvara de krav du har när det gäller kvalitet, design och ergonomi. Upptäck Runelandhs stora och breda sortiment inom kontorsmöbler och med ett stort utbud av höj- och sänkbara skrivbord, kontorsskrivbord, datorbord samt skrivbordsunderrede och skrivbordsskivor. Vi ger alltid minst 7 års garanti på vårt sortiment.

Välj ett skrivbord som är anpassat efter dina behov

Vi rekommenderar att du väljer ett höj- och sänkbart skrivbord då det ger dig möjlighet att variera din arbetsställning, vilket gör att du får en ergonomisk arbetsställning och du kan välja om du vill sitta eller stå under din arbetsdag. Det gör att du variera arbetsställningen och du får mer rörelse i kroppen. Ett elektriskt höj- och sänkbart skrivbord kan dessutom användas av flera personer, då det går att ställa in i rätt höjd efter den som behöver använda skrivbordet och passar speciellt bra för dig som har en flexibel arbetsplats. Ett traditionellt skrivbord som inte går att höja eller sänka, är ett bra alternativ om du endast sitter ner vid din arbetsplats en kortare tid under dagen, men som ändå behöver ett skrivbord och en avlastningsyta vid kontorsarbete. r.

Variera din arbetsställning med höj- och sänkbart skrivbord

Genom att du växlar arbetsställning under din arbetsdag, får du bättre ergonomi och håller kroppen mer mjuk och i rörelse. Det gör att du kommer att kunna förbättra koncentrationen och får lättare att fokusera på de arbetsuppgifter du har. Du uppnår bäst ergonomi genom att när du står upp ser till att du står med magen mot bordsskivan och att din underarm har ett bra stöd från själva skrivbordsytan. Du ska alltid se till att skrivbordet är i rätt höjd så att du minimerar risken för att dina axlar åker upp och skapar onödiga spänningar i kroppen. Komplettera gärna med en ergonomisk mus eller musmatta och en balansbräda för ännu fler hälsofördelar.

Kombinera skrivbordsskiva med skrivbordsben

Med ett stort och brett utbud av skrivbord för kontor, har du möjlighet att hitta rätt lösning för just dina behov. Hittar du inte rätt kontorsskrivbord, kan du kombinera ditt nya skrivbord genom att köpa skrivbordsskiva, skrivbordsunderreden och skrivbordsben separat så att du får rätt lösning för dig och för din arbetsplats.

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att hitta rätt!

Behöver du prata med någon av våra specialister för att få hjälp med att hitta rätt skrivbord för din verksamhet, är du välkommen att kontakta oss på Runelandhs. Du når oss via telefon, mail eller chatt och vi hjälper dig gärna med dina frågor.

;