Arkivhyllor & Kontorshyllor - En arkivhylla eller kontorshylla för ditt behov!

Läs mer

Populära produkter i Arkivhyllor & Kontorshyllor

Vestahyllan, grundsektion/utbyggnadssektion
 54 varianter
Från 1 380 kr
Ett komplett hyllsystem för vägg
 varianter
Från 1 230 kr
Stadiga trähyllor som är enkla att montera och utöka med påbyggnadssektioner. en utmärkt lagerhylla i trä. flera storlekar.
 32 varianter
Från 1 175 kr

Arkivhyllor & Kontorshyllor - En arkivhylla eller kontorshylla för ditt behov!

Runelandhs hjälper dig att skapa en bättre arbetsplats och vi hjälper dig gärna med rätt förvaringslösningar för ditt kontor. Vilka produkter just du behöver beror på vilka behov du har och vad du behöver förvara. Med en arkivhylla eller en kontorshylla får du ordning och reda på dina pärmar och böcker.

Ordning och reda med arkivhylla och kontorshylla

Olika typer av verksamhet har olika behov när det gäller förvaring. Behöver du förvara papper eller pärmar? Eller har du helt andra behov. Du skapar enkelt ordning och reda på ditt kontor eller i arkivet med hjälp av arkivhyllor eller kontorshyllor. De arkivhyllor som du hittar i vårt sortiment är stabila och passar perfekt för förvaring i förråd och arkiv. Hyllorna är påbyggnadsbara och du kan börja med en grundsektion för att sedan utöka med antal påbyggnadssektioner som du behöver.

Inred med hyllor efter dina behov

Om du inte har så gott om plats och om utrymmet är mer begränsat, kan ett kompaktarkiv eller rullarkiv vara en bättre lösning för dina pärmar. Du kan enkelt göra ditt arkiv mer effektivt och spara utrymme med ett kompaktarkiv eller ett rullarkiv. Behöver du i stället förvaring på kontoret kan en vägghylla vara ett alternativ. Med en vägghängd hylla skapar du enkelt en förvaring som både sparar utrymme och enkelt kan passa in i flera miljöer. Står ditt skrivbord mot en vägg, kan en vägghängd hylla placeras ovanför ditt skrivbord.

Har du frågor eller funderingar kring arkivhyllor, kontorshyllor eller annan typ av förvaring?

Oavsett vad du har för krav på din förvaring och vilka behov din verksamhet har, hittar vi en lösning för dig. Är du inte säker på vilken typ av arkivhylla som fungerar bäst eller vilken kontorshylla du behöver på arbetsplatsen? Kontakta oss på Runelandhs, så hjälper vi dig. Du når oss på telefon, chatt eller mail.

;