Anslagstavla & Korktavla - Informationstavlor på din arbetsplats

Läs mer
per sida
Visning
 15 varianter
 10 varianter
Klassisk anslagstavla med linneväv och aluminiumram smälter in i nästan vilken miljö som helst.
  • Klassisk anslagstavla med linneväv
  • Aluminiumram
  • Smälter in i nästan vilken miljö som helst
 varianter
Stora och små korktavlor av hög kvalitet. finns i flera storlekar.
  • Stora & små korktavlor av hög kvalité
  • 10 mm porös skiva
  • 2 mm naturkork och är utrustad med aluminiumram

Anslagstavla & Korktavla - Informationstavlor på din arbetsplats

Bland våra anslagstavlor hittar du enklare anslagstavlor i en mängd olika färger och storlekar, planeringstavlor, affischramar och låsbara affischskåp eller skyltskåp av allra högsta kvalitet – vi har det mesta! Till exempel har vi anslagstavlor med yta i naturkork, linneväv eller screen textil, så du kan vara säker på att hitta en som passar just din arbetsplats. Anslagstavlorna skruvas fast i väggen med dold infästning. Välj en färg som passar till den övriga inredningen på din arbetsplats för ett diskret intryck eller en avvikande färg som gör att era anslagstavlor sticker ut lite mer och skapar en accent i den dagliga arbetsmiljön.

Är du ute efter en anslagstavla? Våra anslagstavlor finns i en mängd olika färger och storlekar med yta i naturkork, linneväv eller screen textil. Tavlorna skruvas fast i vägg med dold infästning och passar lika bra i kontor som offentlig miljö och för föreningar.

Här hittar du stora och små anslagstavlor tillverkade i material som håller. Till ett bra pris!

Välj en anslagstavla med lång livslängd och konstruktion där hålbarhet och funktion är prioriterade. Rätt placerad kan en anslagstavla lösa flera problem på en gång och hjälpa till att skapa struktur och göra det lättare för både dig och andra att hitta det man söker.

;