Skrivtavlor och Presentation

Läs mer

Populära produkter i Skrivtavlor & Presentation

Klassiska whiteboardtavlor med magnetfunktion, finns i olika storlekar och kan monteras både liggande och stående.
 11 varianter
Från 335 kr
 15 varianter
Från 1 930 kr
Med veckodagar, linjerade fält
1 595 kr
Moderna och stilrena blädderblocksställ med glasemaljerad skrivyta och trebensstativ. vitt eller svart stålstativ.
 varianter
Från 3 575 kr
Bildväggsformat 1:1 eller 4:3
 varianter
Från 1 280 kr
Finns i olika storlekar, whiteboard
 varianter
Från 1 660 kr

Skrivtavlor och Presentation

Med planeringstavlor, whiteboards och projektordukar kan du enkelt visa och presentera på din arbetsplats. Du kan även skapa en bättre överblick och underlätta för samtliga medarbetare att ta del av information.

Whiteboard och skrivtavlor för möten och arbetsplatsen

Med rätt utrustning och verktyg kan du organisera din arbetsplats bättre och samtidigt skapa rätt förutsättningar för proffsiga och givande presentationer, möten och workshops. En whiteboard ger dig möjlighet att enkelt skriva det som ska diskuteras på ett möte, tankar i mötet eller om du väljer att ha en whiteboard på ditt kontor, kan du anteckna det du behöver komma ihåg och uppgifter på ett tydligt och överskådligt sätt. Det finns whiteboards och skrivtavlor i både glas och stålplåt. De finns dessutom i flera storlekar som passar allt från kontorsarbetsplatsen till det större konferensrummet.

En projektorduk hjälper dig att presentera på både overheadprojektion och datorprojektion. Den är diffust reflekterande, vilket gör att man inte får blanka ytor som reflekterar ljuset. Finns det även ett behov av andra möjligheter till skrivytor kan ett blädderblocksställ där du kan göra anteckningar för att sedan bläddra undan eller riva av.

Dela och ta del av information med rätt utrustning

Anslagstavlor och korktavlor är klassiska lösningar som kan användas för att dela och ta del av information på din arbetsplats. Den finns även annan utrustning som kan underlätta detta och exempel på produkter är skyltskåp och affischramar som hjälper dig att på ett enkelt och tydligt sätt få upp den information du ska dela utomhus. Dessa skyddar sitt innehåll mot de väderförhållanden som råder kan du enkelt få upp information utomhus, då ett skyltskåp eller en affischram skyddar sitt innehåll mot väder och vind. Dessa är även låsbara, vilket gör att den information som finns på tavlan får vara i fred.

Behöver du hjälp med rätt utrustning på din arbetsplats

På Runelandhs har vi hjälpt arbetsplatser och offentlig miljö med rätt utrustning i många år. Fråga oss gärna om du är osäker på vilken typ av skrivtavla, whiteboard eller skyltskåp som passar på din arbetsplats eller arbetsmiljö. Du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Om du inte hittar vad du söker, kan vi hjälpa dig att ta fram fler alternativ än de du ser på vår hemsida.

;