Lagerinredning

Läs mer

Populära produkter i Lagerinredning

Vestahyllan, grundsektion/utbyggnadssektion
 54 varianter
Från 1 380 kr
Finns i flera utföranden
 24 varianter
Från 4 185 kr
Flera olika storlekar
 varianter
Från 845 kr
Grenställ tellus, lösa delar - bestäm själv.
 25 varianter
Från 320 kr
Djup 410 mm
 12 varianter
Från 1 050 kr
Flera storlekar, säljs i förpackningar
 18 varianter
Från 520 kr
Industribyråer är enkla och starka med mångsidiga funktioner. 5-9 plan och 70-100% utdragbarhet
 17 varianter
Från 23 685 kr
Industribyråer är enkla och starka med mångsidiga funktioner. 5-9 plan och 70-100% utdragbarhet
 17 varianter
Från 23 685 kr
Tillval och tillbehör till utdragsenheter.
 17 varianter
Från 69 kr

Lagerinredning

Behöver du uppdatera inredningen på lagret eller ska du inreda helt nytt? Vare sig du står framför en stor eller liten utmaning så finns vi här för att hjälpa dig. I vårt sortiment av lagerinredning finner du allt du behöver för att skapa en säker och effektiv arbetsplats. Med högkvalitativa produkter och förstklassig service är vi säkra på att vi kan hjälpa dig optimera ditt lager så om du önskar. Rätt produkter på rätt plats kommer hjälpa dina medarbetare i deras vardagliga arbete och se till att de kan utföra sitt arbete på ett effektivt och säkert sätt.

Professionella förvaringslösningar

I vårt sortiment av lagerinredning finner du lösningar för förvaring av olika typer av produkter som passar alla olika typer av verksamheter. Vi har allt från klassiska pallställ för lagring av pallar till mindre lagerhyllor för förvaring av plocklådor. Behöver du förvara däck eller rör? Misströsta inte, vi har självklart även däckställ och grenställ. Oavsett vilken typ av lösning du behöver så kan du vara säker på att den håller god kvalitet och kommer tjäna dig under lång tid. Vi är så pass säkra på vår kvalitet att vi alltid lämnar minst 7års garanti på vår lagerinredning.

Från idé till installation

Behöver du hjälp med att ta fram den bästa lösningen för ditt lager? Kontakta oss idag så hjälper vi dig hela vägen från idé till installation med personlig specialisthjälp och även skräddarsydda lösningar om det behövs!

Vi har hjälpt många kunder med lagerinredning under våra 50år i branschen, och deras nöjdhet är det yttersta beviset på vår kompetens och utmärkta service. Läs själv vad några av våra kunder säger om oss och hur vi har hjälpt dem att optimera sin lagerinredning.

Läs om hur vi hjälpt Mericon att optimera sitt lager för att bättre möta kundernas förväntningar

Läs om hur vi hjälpt Epiroq genom vårt breda sortiment

Skapa en trygg arbetsmiljö med rätt lagerinredning

Med rätt lagerinredning kan du skapa en trygg och säker arbetsmiljö där jobbet flyter på bästa sätt. Oavsett om det handlar om ett litet lager eller en stor lokal har vi den optimala lösningen för ditt behov. Låt våra specialister ge dig råd och upptäck mångfalden i vårt sortiment. Att investera i rätt produkter kan vara avgörande för trivseln på jobbet och effektiviteten i arbetet.

Har du fler frågor eller funderingar kring lagerinredning?

Har du frågor kring vilka produkter som passar ditt behov? Tveka inte att kontakta oss på Runelandhs, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!

;