Kontorsmöbler & Konferensmöbler - Kontorsinredning för hela kontoret

Läs mer

Kontorsmöbler & Konferensmöbler - Kontorsinredning för hela kontoret

Snygg kontorsinredning och designade kontorsmöbler och konferensmöbler online

Runelandhs är mer än en webbutik som endast säljer kontorsinredning, kontorsmöbler och konferensmöbler. Vi tror att de bästa idéerna skapas i en kreativa och intressant miljö! En trivsam och bra arbetsmiljö är inte en självklarhet, utan måste ses på utifrån nivåer av användbarhet, ergonomi och synintryck. En bra och trivsam kontorsinredning ökar din kreativitet och ger hjärnan mer energi för arbete, den skapar ramen för ett framgångsrikt företag! Tillsammans med oss på Runelandhs hjälper vi dig att skapa en bättre arbetsmiljö. Med vårt omfattande sortiment kan du enkelt skapa och utveckla ditt företag till en bättre arbetsplats. Vårt sortiment innehåller ergonomiska kontorsmöbler för kontor och ergonomiska konferensmöbler för konferensrum, allt som behövs för en bra arbetsplats. Kontakta oss om du har en fråga relaterad till våra produkter eller behöver råd och designhjälp till ditt kontor. Låt oss tillsammans skapa de bästa förutsättningarna för att göra jobbet så bra som möjligt, inte bara nu utan även långt in i framtiden!

Kontorsmöbler och konferensmöbler för det moderna kontoret

De olika ytorna som finns på en arbetsplats kräver noggrann planering, där man tänker på företagets mål och dess arbetsmetoder. Den moderna arbetsmiljön binder inte nödvändigtvis medarbetaren till en enda punkt under arbetsdagen. Har man ett öppet kontor med många arbetsytor kan en anställd oftast bestämma själv var arbetet är som mest produktivt för individen. De arbetsytor som finns på arbetsplatsen bör därför ge rätt förutsättningar för idéer och interaktion, men också ge utrymme för tyst arbete som kräver eftertanke. Att din kontorsinredning ger dig möjligheten till ett kontinuerligt arbete är en viktig faktor för en bra arbetsmiljö. I ett öppet kontor kan olika utrymmen lätt begränsas, till exempelvis med skärmvägg när du vill sänka ljudnivån eller dela av ytor. Akustiska paneler minskar också ekot i rummet samt medför färg och liv till lokalerna. För vi vet att de bästa idéerna skapas i en kreativ och spännande miljö, håller du inte med? För att få en kreativ miljö rekommenderar vi höj och sänkbart skrivbord som ger dig variation i din arbetsställning under dagen. Man kan även ha ett höj och sänkbart konferensbord till konferensrummet för att kunna ge mötet mer energi, eller varför inte några balansstolar istället för vanliga stolar att sitta på? Med en whiteboard där du kan skriva ner dina idéer har du redan tagit stora steg till att skapa den perfekta inredningen för en aktiv och energirik arbetsmiljö! Detta är endast några exempel på hur rätt kontorsmöbler och konferensmöbler kan lyfta din kontorsinredning.

Med ergonomiska kontorsmöbler och konferensmöbler förbättras arbetsdagen

När man pratar ergonomi tänker man oftast på tråkiga möbler som oftast har en bra funktion, men som ser tråkiga ut. Dagens moderna ergonomiska kontorsmöbler och konferensmöbler är utformade med snygg design men samtidigt med en bra ergonomi. Vår sittboll VLUV eller vår balanspall UPis1 är exempel på ergonomiska kontorsmöbler som passar lika bra in i det professionella kontoret som i hemmet, med en modern och stilren design. Men ergonomi är inte endast kopplad till hur man sitter, saker som belysning och hur den fungerar ihop med kontorsmöbler och resten av kontorsinredningen är också en viktig del av rätt ergonomi på arbetsplatsen. En skrivbordslampa eller kontorsarmatur ger rätt belysning så man kan få översikt på sitt arbete och ögonen inte blir överansträngda. För att få en ergonomisk kontorsinredning är det viktigt att tänka på helhetsbilden, inte endast en sak.

Med en väl fungerande kontorsmiljö blir arbetet enklare

När kontorsmiljön är inbjudande och trevlig blir det enklare att gå till jobbet på måndagsmorgonen. Din kontorsinredning du sitter i kommunicerar företagets kultur och blir en reklamyta för företaget när det kommer besökare. Trevliga utrymmen med moderna kontorsmöbler och konferensmöbler skapar också rätt intryck för de personer som arbetar på företaget, det ger stöd till arbetet och ger plats för innovation och kreativt tänkande. Med rätt typ av kontorsmöbler och konferensmöbler skapas det dessutom mer flexibilitet på arbetsplatsen samt sparar på utrymme där det behövs. Att ha rätt kontorsmöbler och konferensmöbler är med andra ord mer viktigt för företagets känsla än man kanske tror!

När du vill ha en bättre arbetsmiljö, kontakta oss på Runelandhs så hjälper vi dig att välja de bästa kontorsmöblerna, konferensmöblerna och kontorsinredningen för ditt företag!

;