Lyftutrustning

Läs mer

Populära produkter i Lyftutrustning

Lyftkapacitet klack 12 ton, topp 15 ton
11 050 kr
Lyftkapacitet 600 kg
7 975 kr
Truckkorg med lätthanterlig grind för smid i- och urstigning.
 varianter
Från 14 230 kr
Hopfällbar, lastkapacitet 1000 kg
 varianter
Från 8 185 kr
Balansblock retractor, flera varianter
 varianter
Från 590 kr
Uppkörningsramper med otaliga användningsområden. den låga vikten gör ramperna lätta att hantera. olika längder.
 varianter
Från 4 830 kr
Manuella åkvagnar /balkvagnar för olika typer av lyft. flera storlekar.
 varianter
Från 2 630 kr
Beprövade lyfthandskar för industrimiljö
 varianter
Från 6 545 kr
Pelarsvängkran med eltelfer donati, flera varianter
 21 varianter
Från 56 450 kr

Lyftutrustning

Rätt typ av lyftutrustning för lager och industri, gör att ni garanterar att tunga lyft undviks och att arbetsmiljön blir säkrare och mer ergonomisk. Hos oss på Runelandhs hittar du alla typer av utrustning för industri och lager som domkraft, lyfthandtag, svängkranar och kassaskåpslyft.

Lyftverktyg för din verksamhet

Det är viktigt att arbetsmiljön är säker och att de anställda kan göra trygga och säkra lyft i sitt dagliga arbete. För tunga maskinlyft är en hydraulisk domkraft ett perfekt verktyg. Behöver du flytta maskinen efter lyftet är en maskinskridsko det perfekta verktyget. Ett rullspett kan vara rätt lösning när det behövs lirkas lite extra. Runelandhs har de rätta verktygen när det gäller säkra och trygga maskinlyft.

På en flyttfirma gör man ofta dagligen tunga lyft när man måste flytta otympliga möbler som skåp. Med en kassaskåpslyft som glider under själva möbeln och som sedan lyfter den med hjälp av hydraulik, kan du få en lösning som är skonsam mot både dina anställda och mot de möbler ni flyttar. Den har dessutom hjul som gör at det enkelt går att flytta den när ni väl har genomfört lyftet.

En arbetskorg blir tillsammans med trucken bra arbetsredskap för underhålls- och reparationsarbeten där det är svårt att komma åt. Detta gör att ni får en säkrare miljö då ni säkert kan lyfta de anställda till rätt höjd utan risk för olycka på arbetsplatsen. I vårt utbud av arbetskorgar för personlyft har vi tre standardstorlekar som kan användas med truck. Alla utrustade med grindar, samt golv som är halksäkert.

Verkstadskranar, balansblock, pallgafflar, lyfthandtag och lastramper är annat exempel på lyftverktyg som vi har i vårt sortiment för en säker och trygg arbetsplats.

Vilken lyftutrustning behöver du?

Kontakta oss på Runelandhs om du behöver hjälp med att hitta rätt lyftutrustning till din arbetsplats. Vi har mer än 50 års erfarenhet och har hjälpt många företag med att hitta rätt utrustning. Vi har fler alternativ än de som vi visar på vår hemsida och hjälper dig gärna att hitta rätt produkter. Du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor!

;