Pack & Emballage

Läs mer

Populära produkter i Pack & Emballage

Kantskydd används till att skydda hörn och kanter från stötar och skador vid transport och finns i olika utföranden.
 varianter
Från 360 kr
Kap. 6kg, deln. 1g plattform 145x145mm
530 kr

-15% RABATT!

Kompletta paket, flera varianter
 varianter
Från 10 310 kr

Pack & Emballage

Om du skickar ut produkter och artiklar från ditt företag är det viktigt att du har utrustning som håller bra kvalitet. Allt för att säkerställa att det levereras enligt kundens förväntningar. Kartonger, vågar och packbord gör att du dig att få ordning och reda på din emballering och hjälper dig att leverera till dina kunder på bästa sätt.

Emballering, vågar och arbetsbord

Det är alltid viktigt att din emballering håller bra kvalitet då kunden som mottager dina produkter, alltid ska garanteras att de får sina varor enligt förväntan och att inget skadas under leveransen.

I vårt sortiment hittar du även vågar, både bordsvågar, paketvågar och golvvågar. Dessa hjälper er att räkna ut rätt fraktkostnad. De hjälper dig även att väga ditt gods så att du vet att du inte skickar för tungt. För att du inte ska skicka för tungt gods och betala dyra pengar i fraktkostnader, kan en bordsvård eller paketvåg vara rätt lösning. Med en bordsvåg, paketvåg eller golvvåg kan du enkelt väga ditt gods så du vet att du inte skickar för tungt. Med hjälp av sträckfilm, tejphållare och bubbelplast emballerar du dina varor på bästa sätt.

Gör gärna packarbetsplatsen bättre och mer ergonomisk med ett höj- och sänkbart packbord, packbänkar och annan kringutrustning som underlättar arbetet och som gör att du kan få en mer varierad arbetsställning och ett mer flexibelt och effektivt arbetssätt.

Behöver du mer hjälp gällande packarbetsplatsen?

Runelandhs har ett brett utbud av produkter och utrustning för packarbetsplatsen och emballeringstillbehör som passar er verksamhet. Vi hjälper dig att hitta rätt produkter så att du kan hantera och skicka varor på bästa sätt och säkerställer att mottagaren får sina produkter i rätt skick. Kontakta oss gärna om du har några frågor - du kan nå oss via telefon, chatt eller mail.

;