Lagerinredning och inredning för industri

Läs mer

Lagerinredning och inredning för industri

För att det dagliga arbetet och flödet ska flyta på och för att verksamheten ska fungera optimalt, är det viktigt att lagerinredningen är rätt planerad och anpassad efter dina förutsättningar. Vi vet att alla lager har olika förvaringsbehov och genom att ta hänsyn till hur ni använder lagret och vilka produkter som hanteras, kan vi anpassa inredningen så att arbetet fungerar på ett så effektivt och säkert sätt som möjligt.

Vi är din expert på lagerinredning, verkstadsutrustning och industriutrustning

Vi kan hjälpa dig att planera lagret och övriga utrymmen för att skapa en arbetsplats som är ergonomiskt utformad, där arbetsmiljö och säkerhet är högt prioriterat. I mer än 50 år har Runelandhs arbetat med att förse våra kunder med rätt lagerinredning för att lösa deras behov, något vi är extra stolta över. Tillsammans bygger vi bättre och tryggare arbetsplatser.

Effektiv lagerhantering och förvaringslösning

Vi har utrustat och inrett allt från små lager och verkstäder till stora industrier och vi vet att våra produkter håller länge. I vårt sortiment hittar du det mesta för ditt lager som lagerhyllor, pallställ, förvaringsskåp, hyllställ och grenställ som är framtagna för att klara av de krav som ställs på funktion och säkerhet.

I vårt utbud av lagerinredning hittar du allt du behöver för att få ordning på lagret med olika typer av platseffektiva förvaringslösningar. Behöver du få ordning på din förvaring finns det plastlådor, plastbackar och andra typer av lösningar som underlättar vardagen och håller ordning och reda på lagret. Vi har Inte bara förvaringslösningar, på Runelandhs hittar du även alla typer av vagnar, truckar och pallyftare som du behöver för din materialhantering.

För verkstäder har vi den verkstadsutrustning som behövs för att få en säker och effektiv arbetsmiljö. I sortimentet för verkstadsinredning hittar du arbetsbord, arbetsbänkar, verkstadsskåp, verktygsskåp och allt du behöver för din arbetsplats. Har du behov av packning finns packvågar, emballage och andra tillbehör som är viktiga att använda när material och gods ska transporteras till kunden.

För proffs inom lager och industri

Vi har stor kunskap om lagerinredning och är specialiserade på inredning och utrustning för allt från små lager till inredning av verkstäder och större industrier. Är du osäker på vilken lösning du behöver för att inreda ditt lager, verkstad eller industri på det mest säkra och effektiva sätt? Kontakta oss på Runelandhs, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor!

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!

;