Vi är ett distanshandelsföretag som säljer utrustnings- och inredningsprodukter till Sveriges alla företag och kommuner via katalog och e-handel.

I vår katalog finner du vårt breda sortiment som är anpassat efter de behov som vi lärt oss att våra kunder har. Om du mot förmodan inte finner vad du söker i katalogen så finns hela katalogsortimentet också på vår hemsida plus ett ännu bredare utbud av produkter. Dessutom har du alltid möjlighet till den personliga kontakten med oss genom ett telefonsamtal eller via chatten på vår hemsida. Vi svarar på dina frågor och hjälper dig gärna att tillgodose din arbetsplats behov. Oavsett om du vill beställa via telefon eller på vår hemsida så vill vi att du ska känna att det är enkelt, tryggt och säkert att beställa från oss.

 

Vi skall ha det bredaste och djupaste sortimentet mot vår målgrupp och vara marknadsledande inom service, leveranssäkerhet och tillgänglighet.

Med fyrtio års erfarenhet av att utrusta och inreda allt från stora fabriker till små kontor så har vi lärt oss att varje arbetsplats är unik och har sina egna behov. Vårt mål är att erbjuda det bredaste sortimentet av allt från avancerade skräddarsydda lösningar och tjänster till de enklaste produkterna för din arbetsplats. Vi vet också hur viktigt det är att rätt sak är på rätt plats i rätt tid. Därför jobbar vi stenhårt med hjärta och hjärna för att vara tillgängliga när du behöver oss och ge dig den hjälp och inspiration du behöver när du behöver den.

 

 

Vi skall vara marknadsledande när det gäller kvalitet, kunskap om kund, produkt och tjänst. 

Vi jobbar kontinuerligt med att utveckla vår verksamhet. Genom ett långsiktigt och nära samarbete med våra leverantörer säkrar vi hög kvalitet till bra priser. På samma sätt bygger vi relationer med våra kunder och utvecklar vårt kundregister för att hela tiden kunna ge dig erbjudanden som motsvarar dina behov.