Domkrafter för alla behov - Maskindomkraft, Hydraulisk domkraft & Kuggstångsdomkraft

Läs mer
per sida
Visning
Lyftkapacitet klack 12 ton, topp 15 ton
 • Kraftfull och robust maskindomkraft
Extra låg
 • Basmodell
 • Extra låg modell
 • Kompakt och tillförlitlig domkraft
 varianter
Kraftfulla hydraliska servicedomkrafter med tvåpositionslyft. två modeller, 4 och 7 ton.
 • Kraftig domkraft med tvåpositionslyft
 varianter
Fällbart vevhandtag, lyftkapacitet 3 till 10 ton
 • Basmodell
 • Fällbart vevhandtag
 varianter
Kraftfulla hydrauliska domkrafter, extra låg, lyftkapacitet 3 till 8 ton
 • Basmodell
 varianter
Kompletta hydraulikset som på ett säkert och smidigt sätt hjälper dig att genomföra lyft av olika stora laster och olika lyfthöjder med de medföljande cylinderalternativen.
 • Kompletta hydraulikset
 • Genomföra lyft av olika stora laster
 • Medföljande cylinderalternativ
 varianter
Extra kraftiga pallbockar
 • Extra kraftiga bockar

Domkrafter för alla behov - Maskindomkraft, Hydraulisk domkraft & Kuggstångsdomkraft

Behöver du lyfta något tungt på din arbetsplats? Med en domkraft får du jobbet gjort på ett effektivt och säkert sätt. Vi har ett brett utbud av maskindomkrafter, kuggstångsdomkrafter och hydrauliska domkrafter.

Välj en robust domkraft för din arbetsplats

Våra domkrafter är robusta, hållbara och kraftfulla. De klarar tunga laster och är idealiska för användning i verkstäder, på byggarbetsplatser eller i andra industriella miljöer. Domkrafterna är utrustade med högkvalitativa hydraulsystem som ger en effektiv och säker lyftmekanik. De erbjuder också ytterligare funktioner som exakt höjdjustering och ett stabilt stativ för att säkerställa optimal användbarhet och säkerhet.

Hur fungerar en domkraft?

En domkraft är ett verktyg som gör det möjligt för dig att lyfta tunga föremål utan större ansträngning. De är vanligtvis manuella med mekanisk eller hydraulisk funktion, och fungerar genom att användaren pumpar upp ett tryck som förflyttas till lyftplattan. Domkrafter hjälper dig att lyfta föremål rakt upp, sedan kan du förflytta föremålen med hjälp av en maskinskridsko eller transportrullvagn.

Domkrafter som klarar vikten

Är det dags att flytta din maskinpark eller skrota en gammal, tung maskin? En hydraulisk domkraft, kuggstångsdomkraft eller maskindomkraft ger dig den lyfthjälp du behöver för att flytta ditt tunga gods. Vi har ett brett sortiment av domkrafter från enklare modeller till maskindomkraft med lyftkapacitet på upp till 15 ton.

Tillbehör och reservdelar till domkrafter

Förutom ett brett sortiment av domkrafter erbjuder vi även ett urval av kompletterande produkter till domkrafter. Vi har rullspett, transportrullvagnar och andra praktiska tillbehör som kan behövas när du använder din domkraft.

Vill du ha hjälp med att hitta rätt domkraft för din arbetsplats?

Kontakta oss på Runelandhs om du behöver hjälp med att hitta rätt domkraft. Vi har mer än 50 års erfarenhet och har hjälpt många företag med att hitta rätt utrustning. Vi har fler alternativ än de som vi visar på vår hemsida och hjälper dig gärna att hitta rätt produkter. Du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor!

;