Personlig skyddsutrustning

Läs mer

Personlig skyddsutrustning

Öka säkerheten och minska riskerna med personlig skyddsutrustning. Om du arbetar i en farlig miljö är det viktigt att du har rätt säkerhetsprodukter för att undvika onödiga arbetsplatsolyckor. Vi på Runelandhs har ett brett utbud av personlig skyddsutrustning, allt från hörselskydd och ögonskydd till andningsskydd och arbetsskor, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Läs mer om hur du använder personlig skyddsutrustning på din arbetsplats

Använd personlig skyddsutrustning för att undvika skador

Se till att ha rätt personlig skyddsutrustning för arbetsuppgiften. Hörselskydd är ett naturligt val i områden där det är höga ljudnivåer, en tung industri eller en plats där det finns risk för en hörselskada. Med en hörselkåpa eller hörselproppar ser du till att skydda din hörsel från skador. Arbetar du med en slip eller svarv? Då kan ögonskydd i form av skyddsglasögon vara rätt lösning. Skyddsglasögon skyddar dina ögon från skador när det stänker metallspån eller flis. Undvik skador på dina lungor med andningsskydd. Andningsskydd i form av gasmask, halvmask eller liknande gör att du enkelt undviker skadliga ångor eller kemikalier, vilket är utmärkt om du arbetar som lackerare eller liknande. Med en arbetssko kan du undvika att få skador på dina fötter och tår. Vi har arbetsskor med stålhätta och trampskydd som gör det säkert att använda dom i en arbetsmiljö.

Oavsett vad du har för behov har vi på Runelandhs en lösning för din personliga skyddsutrustning.

Har du frågor eller funderingar kring personlig skyddsutrustning?

Är du osäker på vilken typ av personlig skyddsutrustning som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Runelandhs, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor!

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!