Personlig skyddsutrustning

Läs mer

Populära produkter i Personlig skyddsutrustning

Lättöverskådlig och lätt att fylla på
2 250 kr
Dämpningsnivå: level 1
245 kr
Snygga skyddsglasögon med tight passform och fullgott uv-skydd. pris gäller för förpackning med 5 st/fp.
 varianter
Från 520 kr
Två utandningsventiler
 varianter
Från 640 kr
Tålig skyddssko i vattenavvisande skinn
 14 varianter
Från 2 930 kr
Smidig och luftig tunn vit arbetshandske med bra grepp. storlekar 7, 8, 9, 10 och 11.
 varianter
Från 555 kr
Brador one size, 5 st/fp, kardborreknäppning
620 kr
Modernt designad industrihjälm med många funktioner. godkända enligt svensk standard en 397.
 varianter
Från 385 kr
För arbete inom industri och bygg
2 955 kr

Personlig skyddsutrustning

Med personlig skyddsutrustning kommer du att öka säkerheten och minska riskerna på arbetsplatsen. Är arbetsmiljön extra utsatt och farlig, är det väldigt viktigt att ni har rätt säkerhetsprodukter så att ni undviker och minskar risken för arbetsplatsolyckor. Runelandhs har ett stort sortiment och brett utbud av produkter inom personlig utrustning och hos oss hittar du allt från hörselskydd och ögonskydd till arbetsskor. Vi vet vad du behöver för att skapa en trygg och säker arbetsplats, så fråga oss gärna.

Läs mer om hur du använder personlig skyddsutrustning på din arbetsplats

Rätt skyddsutrustning för din arbetsdag

Det är viktigt att de anställda har rätt skyddsutrustning för den uppgift som ska utföras. I en miljö med höga ljudnivåer och buller är hörselskydd som hörselkåpa eller hörselproppar självklara val då det annars finns risk för hörselskador. Skyddsglasögon och ögonskydd är nödvändiga om du arbetar med att slipa eller svarva då de skyddar dina ögon från det som kan stänka upp i ögonen. För att undvika skador på dina lungor bör du använda ett andningsskydd. Dessa andningsskydd finns i form av gasmask, halvmask eller andra liknande masker och de gör att du undviker att andas in kemikalier eller andra skadliga ångor som kan reta dina lungor. De passar därför perfekt för dig som jobbar som lackerare. Vi rekommenderar även arbetsskor med stålhätta och tramskydd för att du behöver vara rädd om dina fötter i en tuff arbetsmiljö.

Oavsett vad du har för behov har vi på Runelandhs en lösning för din personliga skyddsutrustning.

Vill du veta mer om personlig skyddsutrustning?

Har du frågor och funderingar gällande produkter och utrustning för din arbetsplats? Vi har fler alternativa produkter än de som visas på vår hemsida och vi har hjälpt företag att förebygga skador på arbetsplatsen i många år. Är du osäker på vilken skyddsutrustning ni behöver, kontakta oss på Runelandhs - du kan nå oss via telefon, chatt eller mail.

;