Meny

Trappstege & Arbetstrappa

Läs mer om
per sida
Visning

Trappstege & Arbetstrappa

En trappstege, arbetsstege eller glasfiberstege är ett effektivt hjälpmedel i arbetsvardagen. Med en trappstege när du de platser du normalt inte kommer upp till på ett korrekt och säkert sätt. Vi på Runelandhs har ett brett utbud av trappstegar, arbetsstegar och glasfiberstegar för alla typer av behov, allt du kan tänkas behöva. Tillsammans bygger vi bättre arbetsplatser!

En stege för alla olika behov

En trappstege är en stege som kommer med en plattform och känns igen på sin A-form som gör det möjligt att arbeta på olika höjder på stegen, vilket gör att den här typen av stege är väldigt flexibel i sin användning. Plattformen ger trappstegen extra stabilitet som gör att du kan arbeta tryggt och säkert på hög höjd. En trappstege är en fristående typ av stege och behöver ingen vägg att luta sig mot för att kunna användas, vilket ökar användningsområdet för din trappstege.

Så vilket material passar bäst för ditt behov på din trappstege? Vi har trappstege av aluminium, trästege eller glasfiberstege. En trappstege av aluminium är det absolut vanligaste alternativet, men glasfiberstege börjar bli mer och mer populär. Fördelen med en glasfiberstege är att den här typen av stege inte kan leda elektricitet. Det innebär att en glasfiberstege är ett utmärkt hjälpmedel till en elektriker som behöver komma högre upp vid installationer av taklampor eller liknande.

Vill du ha en mer permanent trappstege som lösning? En plattformsstege är ett utmärkt hjälpmedel ute på ett lager där stegen kommer användas ofta och dagligen. En plattformsstege kan mer beskrivas som ett mellanting mellan en fast trappa och en enklare stege. Du kan enkelt flytta runt på din plattformsstege och ställa upp den där den behövs, men det är ingen stege du bär med dig. En plattformsstege eller arbetstrappa är en bra lösning där man behöver komma upp högre, men samtidigt inte har plats för en permanent lösning.

Har du frågor eller funderingar kring trappstege, arbetsstege, plattformsstege eller glasfiberstege?

Är du osäker på vilken typ av trappstege, arbetsstege eller plattformsstege som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Runelandhs, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor!

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!