För proffs inom industri och lager

Skapa en utemiljö för trivsel och avkoppling

bänkbord

Vi vet av erfarenhet att utemiljön är viktig. Utemöbler i offentlig miljö fyller en viktig och självklar funktion då de skapar en inbjudande och trevlig atmosfär. Med en avkopplande uteplats och utemöbler som är både tåliga och underhållsfria, kan besökare, anställda och hyresgäster sitta bekvämt ute när vädret tillåter. 

Visst är det härligt när vi kan vistas ute i dagsljuset och komma ut en stund under dagen. Med en trivsam och funktionell plats på arbetsplatsen kan kollegor och besökare ta en fika, inta sin lunch och hålla möten utomhus en solig och skön dag.  Bekväma och tåliga parkmöbler, bänkar, bänkbord och utemöbler för offentlig miljö, gör att ni får en trevlig uteplats och miljö som skapar ytor och ökar välbefinnandet hos alla. Att vistas ute ger bättre sömn på natten och för alla som har ett stillasittande arbete är det skönt att komma ut i friska luften.

Utemöbler som lyfter miljön

Cafémöbler, bänkbordparkbänkar och parksoffor som passar väl in i en offentlig miljö, kan lyfta både stadsmiljön, rastplatsen, uteserveringen och parken och gör utomhusmiljön trevligare och mer attraktiv. Det är viktigt att se helheten av både funktion och användning när områden för avslappning, umgänge, lek och aktivitet utformas. Varför inte bygga en innegård i traditionell stil med picknickbord och bänkbord, eller kombinera utemöbler i olika färger och stilar för att skapa en intressant design och miljö?

Kvalitet som håller för väder och vind

Självklart är det viktigt att utemöblerna är stabila, funktionella och av bra kvalitet för att klara av de tuffa påfrestningar som de utsätts för i offentliga miljöer, men även för att kunna stå emot vädrets makter. För oavsett om du väljer trä, plast, metall eller aluminium är det viktigt att möblerna underhålls för att kunna hålla i många år. Möjligheterna är många, så innan du bestämmer dig, tänk igenom vilka förutsättningar som finns på din arbetsplats, uteservering eller uteplats och som du vill göra mer trivsam.

Vi kan hjälpa dig med:
• Hur du på bästa sätt skapar en miljö där man vill umgås och koppla av
• Hur ni ska trivas med kaffekoppen eller lunchlådan ute i solen
• Hur ni enkelt ska hålla rent och snyggt i er utemiljö

Runelandhs har ett stort och brett sortiment av utomhusprodukter och utemöbler för offentlig miljö. Kontakta oss så berättar vi mer!

;