Trivsamma och avkopplande utemiljöer – året runt

Läs mer

Populära produkter i Utemöbler

Praktiskt picknickbord med uppfällbara bänkar. för uteplatser, rastplatser och kiosker. flera färger.
 varianter
Från 1 825 kr
Cafébord med klassisk design som passar utmärkt i t.ex. receptioner, lounger och väntrum. flera storlekar och former.
 varianter
Från 920 kr
Aluminium/plast, sitthöjd 430 mm
495 kr
Tålig och lättplacerad parksoffa
5 230 kr
Med bromsade hjul och handtag
 varianter
Från 4 530 kr

Trivsamma och avkopplande utemiljöer – året runt

Med snygga och praktiska utemöbler får ni en mer attraktiv och inbjudande utemiljö. De passar lika bra in på uteplatsen vid kontoret som på uteserveringen, vid badet som i parken. Vi har praktiska picknickbord och bänkbord av trä som klarar det skandinaviska klimatet. Ett utebord eller en utestol passar in på alla arbetsplatser där man vill kunna sitta ute i solen på lunchen eller rasten för att inta sin fika eller lunchlåda. De passar självklart även in på caféets eller restaurangens uteservering. Våra parkbänkar och parksoffor passar väl in i offentlig miljö, allt från stadsmiljön till parken. En bra utemiljö med möbler skapar möjligheter och ger möjligheter till umgänge, avkoppling och tillåter alla att sitta ute när vädret tillåter.

Möbler till uteplatsen

Hos Runelandhs hittar du ett brett utbud av möbler för din utemiljö som passar både arbetsplatsen och för olika offentliga miljöer. Med rätt utemöbler till din uteplats kan du enkelt lyfta intrycket av din utemiljö och göra den mer inbjudande. Den kommer även att bidra till ett ökat välmående hos både anställda och besökare. Njut av möjligheten att sitta ute året runt och passa på att njuta av sommaren och solen även på arbetstid med utemöbler som ger dig möjligheten att äta din lunch utomhus eller ta eftermiddagskaffet i friska luften..

Glöm inte att underhålla dina utemöbler

Dina utemöbler ska hålla i många år. Oavsett vilket material dina utemöbler består av, ska du underhålla dem ordentligt så att de kan hålla i många år och klara de påfrestningar som de utsätts för. I Runelandhs sortiment av utemöbler kommer i allt från trä och plast till metall och aluminium. Beroende på vilket material du väljer på din utemöbel är det viktigt att veta hur du tar hand om det. Vissa träkvaliteter kräver att de oljas in oftare för att inte förlora sitt väderskydd och för att hålla längre. Om du har trä som är obehandlat är det viktigt att alltid tänka på att olja eller måla det innan användning, allt för att du ska kunna behålla din utemöbel i gott skick. De utemöbler som är enklast att underhålla är gjorda av plast, till exempelvis aintwood som är resistent mot både värme, vatten och vind, Det räcker därför att man spolar av en sådan möbel med varmt vatten som man blandar med en del såpa för att behålla de goda egenskaper som möbeln. När det gäller vilka möbler som kan passa bäst på arbetsplatsen, är det viktigt att tänka igenom vilka förutsättningar som ni har. Möjligheterna är många, tänk gärna igenom vilka förutsättningar som finns på just din arbetsplats innan du väljer vilken typ av utemöbel som passar er bäst.

Enkel vård av utemöbler, alla våra tips

Har du frågor eller funderingar kring utemöbler?

Är du osäker på vilken typ av utemöbel som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Runelandhs, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor!

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!

;