För proffs inom industri och lager

Läsvärt

Skapa ett trivsamt och funktionellt omklädningsrum

Läs artikeln – På många arbetsplatser och träningsanläggningar är omklädningsrummet det första man möts av. Det är samtidigt också det sista man ser innan man går hem för dagen. Det är därför av stort värde att denna miljö är välplanerad och känns välkomnande.

Sopsäcken TubeSac

Läs artikeln – TubeSac är en lång tub av plast där du själv bestämmer storleken på säcken med hjälp av ett buntband eller en knut. Du fyller TubeSac tills du anser att den är full vilket gör att säcken alltid är i optimal storlek och du betalar inte för outnyttjat säckmaterial som i sin tur leder till lägre transport- och hanteringskostnader.

Absorbenter för vätska

Läs artikeln – Absorbenter för vätska används till sanering av spill såväl som för dagligt underhåll och hjälper till att hålla arbetsplatsen ren och säker. Våra absorbenter är dammfria och användarvänliga.

Skapa en utemiljö för trivsel och avkoppling

Läs artikeln – Vi vet av erfarenhet att utemiljön är viktig. Utemöbler i offentlig miljö fyller en viktig och självklar funktion då de skapar en inbjudande och trevlig atmosfär.

Glöm inte bort vad du står på

Läs artikeln – När det kommer till mattor för kontor, även kallade kontorsmattor eller ståmattor, så har trenden ändrats lite under de senaste åren till att numera även innefatta design.

Två förvaringstrender för industrin

Läs artikeln – Förvaringen vid arbetsplatsen inom industri och verkstad har sett relativt lika ut väldigt länge nu. Skåp, hurtsar och verktygstavlor är i regel blå, grå eller en kombination av dem båda.

Naprapatens 5 bästa tips

Läs artikeln – Vi ställde frågan vad som är viktigt att tänka på ur ergonomisynpunkt om man har ett stillasittande jobb. Leg. Naprapat Carin Möller svarar:

Ordning och reda på arbetsplatsen

Läs artikeln – Kan man effektivisera verksamheten, spara tid och göra arbetet säkrare bara genom att rensa upp och hålla ordning?

Vad har du på din arbetsbänk?

Läs artikeln – Inom industri och verkstad är förmodligen arbetsbordet eller arbetsbänken en vanlig syn. Men har du någonsin funderat på vad du har på din arbetsbänk? Det är ju så att bordsskivan finns i olika material anpassad för olika ändamål.

Skapa bättre ordning med lagerhyllor och hyllställ

Läs artikeln – Att kunna förvara saker och ting på ett smidigt och organiserat sätt är en av grundpelarna för en fungerande arbetsplats och ett av de absolut effektivaste sätten att organisera och förvara prylar, verktyg, småsaker, stora saker och allt däremellan är att använda hyllor eller hyllställ.

;