För proffs inom industri och lager

Läsvärt

Absorbenter för vätska

Läs artikeln – Absorbenter för vätska används till sanering av spill såväl som för dagligt underhåll och hjälper till att hålla arbetsplatsen ren och säker. Våra absorbenter är dammfria och användarvänliga.

Skapa en utemiljö för trivsel och avkoppling

Läs artikeln – Vi vet av erfarenhet att utemiljön är viktig. Utemöbler i offentlig miljö fyller en viktig och självklar funktion då de skapar en inbjudande och trevlig atmosfär.

Glöm inte bort vad du står på

Läs artikeln – När det kommer till mattor för kontor, även kallade kontorsmattor eller ståmattor, så har trenden ändrats lite under de senaste åren till att numera även innefatta design.

Två förvaringstrender för industrin

Läs artikeln – Förvaringen vid arbetsplatsen inom industri och verkstad har sett relativt lika ut väldigt länge nu. Skåp, hurtsar och verktygstavlor är i regel blå, grå eller en kombination av dem båda.

Naprapatens 5 bästa tips

Läs artikeln – Vi ställde frågan vad som är viktigt att tänka på ur ergonomisynpunkt om man har ett stillasittande jobb. Leg. Naprapat Carin Möller svarar:

Ordning och reda på arbetsplatsen

Läs artikeln – Kan man effektivisera verksamheten, spara tid och göra arbetet säkrare bara genom att rensa upp och hålla ordning?

Vad har du på din arbetsbänk?

Läs artikeln – Inom industri och verkstad är förmodligen arbetsbordet eller arbetsbänken en vanlig syn. Men har du någonsin funderat på vad du har på din arbetsbänk? Det är ju så att bordsskivan finns i olika material anpassad för olika ändamål.

Skapa bättre ordning med lagerhyllor och hyllställ

Läs artikeln – Att kunna förvara saker och ting på ett smidigt och organiserat sätt är en av grundpelarna för en fungerande arbetsplats och ett av de absolut effektivaste sätten att organisera och förvara prylar, verktyg, småsaker, stora saker och allt däremellan är att använda hyllor eller hyllställ.

Välj rätt plats vid konferensbordet

Läs artikeln – Har du någonsin tänkt på vilken plats du väljer när du sätter dig ner vid ett (konferens)bord? I de flesta fallen har valet av plats betydelse i ett möte.

Välj rätt vagn

Läs artikeln – Om du söker på ordet “vagn” på vår hemsida så får du upp allt från markeringsfärgsvagnar och kundvagnar till kraftiga långgodsvagnar som klarar flera tusen kilo. Egentligen är det inte så konstigt att det blir så på vår hemsida eftersom vi har närmare tusen olika artiklar i vårat sortiment som har ordet “vagn” i sin benämning. Dessa är dessutom fördelade på 50 olika produktkategorier vilket vittnar om en rejäl bredd i vårat vagnsortiment.

;