Plastlådor för transport och förvaring

Läs mer

Populära produkter i Plastlådor & Backar

Mycket kraftig förrådsback med plocköppning och praktisk upphängningslist. finns i flera olika storlekar och färger.
 33 varianter
Från 260 kr
Stapelbara plastbackar i euroformat för alla typer av behov på lagret, i produktionen eller vid transport. flera storlekar.
 38 varianter
Från 45 kr
Plastlådor i transparent plast med lösa lock som enkelt sätts fast på lådan. komplettera med insatser. finns i 8 storlekar.
 16 varianter
Från 65 kr
För kyla och värme
640 kr
Förzinkade backställ på hjul, användbara i många arbetsmoment och områden. 7, 8 eller 11 våningar.
 varianter
Från 4 775 kr
Proffesionellt smådelsskåp för en allsidig förvaring
 varianter
Från 380 kr
Durkplåt i mycket hög kvalitet
 varianter
Från 3 050 kr
Pallcontainers med hygienisk design tack vare rundade hörn och kanter, samt släta ytor. flera varianter att välja mellan. med eller utan medar.
 varianter
Från 2 865 kr

Plastlådor för transport och förvaring

Plastlådor kan användas till allt från förvaring och organisering till transportering, oavsett ditt behov så har vi plastlådor och backar som hjälper dig med det du behöver. Här finner du bland annat miljövänliga modulbackar, livsmedelssäkra plastbackar, plocklådor, stapelbara lådor och plastlådor med eller utan lock.

Plastlådor som förvaringslådor

Våra plastlådor med lock är perfekta som förvaringslådor eftersom de är stapelbara och enkelt kan trevas på varandra för att utnyttja ditt utrymme på ett optimalt sätt. Vi har många olika storlekar för att du ska kunna hitta den lådan som passar ditt behov bäst.

Ska du förvara produkter eller reservdelar på ett lager har vi flera olika typer av plocklådor med öppning för att förenkla för den som ska plocka från lådan.

Användarvänliga plastlådor

Många av våra plastlådor och backar är utformade för att vara enkla för dig att använda. Bland annat genom att materialet är enkelt att rengöra och att sidor, handtag och botten är utformat för ett visst behov. Exempelvis har vi plastlådor med slät botten som fungerar utmärkt på en rullbana.

Transportera i plastlådor eller backar

Ska du packa produkter på en lastpall fungerar många av våra plastlådor och backar utmärkt. Vi har backar i pallstorlek så du kan packa i stora eller små lådor och stapla dem på varandra för maximal effektivitet. Våra plastbackar i EUR-pall storlek är tillverkade av rejäl plast som tål de olika påfrestningar den kan tänkas stöta på under transporten.

Mer ömtåliga produkter kan med fördel fraktas i en och aluminiumlåda. Våra lådor i aluminium tål temperaturer mellan -40 och +80 grader och ser till att dina produkter fraktas på ett säkert sätt.

Smarta kombinationer med skåp och lådor

Missa inte att vi även har kombinationer med skåp och lådor i paket. Här är det enkelt för dig att få en smart förvaringslösning direkt eftersom lådorna passar perfekt i skåpet. Upptäck bland annat Förvaringsskåp Toke med modulback Durum och Verktygsskåp Gari med inredning.

;