Utbildningsföretaget SYAB firade häromåret 25 år. 1997 var året de startade sin verksamhet som bland annat består i att utbilda yrkesförare och trafiklärare. Verksamheten växer och i december förra året utökade SYAB sin verksamhet i Kalmar med två nya utbildningshus alldeles intill Kalmar/Öland Airport.

Från idé till verklighet

Ulrika Petersson jobbar som receptionist/kundmottagare men sköter också administrationen på SYAB i Kalmar.

– Vi kände till Runelandhs sedan innan och har tidigare handlat hos er. Och nu när vi skulle inreda våra nya lokaler föll det sig naturligt att handla hos Runelandhs. Dessutom är det kul att Runelandhs ligger så geografiskt nära oss, det blir lite lokalkänsla, säger Ulrika.

– Vi kontaktade Runelandhs och fick prata med Johan Strandberg som blev vår säljare genom hela förloppet. Eftersom vi handlade ganska mycket var det en väldig trygghet att kunna bolla idéer med honom. Johan var även här och tog mått på lokalerna så vi visste vad som passade och inte, säger Ulrika. Vi köpte även tillvalet att montera ihop möblerna på plats. Även det gick väldigt bra. Våra möbler kom någon dag tidigare än de skulle, men de som skulle montera allt löste den biten och kunde anpassa arbetet så att vi snabbt fick hjälp.

Hela processen gick väldigt smidigt. Från att ha bläddrat i katalog och tittat på webben till att våra möbler nu står här på plats, säger Ulrika.

SYAB i Kalmar inredde sina nya lokaler med kontors och konferensmöbler men också en del möbler till lunchrummet.

Några av produkterna SYAB köpte.