QMT startade under 1980-talet men har nu utvecklats till tre olika spetskompetensföretag. QMT Care, QMT Tech och QMT Science. QMT Science säljer bland annat ventiler, regulatorer, kopplingar, rör och rördelar, där väldigt höga renhetskrav ställs. Ofta kombinerat med någon form av montering, hopsättning eller specialanpassning.

QMT Science har nu expanderat och har precis flyttat till helt nya lokaler. Till nya lokaler behövs det såklart lite nytt möblemang och ny lagerinredning till alla industridelar.

Sebastian Andersons jobbar inom produktion och orderhantering på QMT. – Vi har tidigare handlat av Runelandhs och vi har varit nöjda med service och pris så det var naturligt att fortsätta handla av er. Dessutom hade vi Anna Åstrand från Runelandhs här hos oss och bollade lite idéer och som senare presenterade en helhetslösning för oss som vi är väldigt nöjda med, säger Sebastian.

”Konferensbordet var riktig snyggt det var lite annorlunda med modern touch”

– Vi köpte väldigt mycket från Runelandhs, bland annat konferensmöbler, köksmöbler, hyllställ, pallställ, tippcontainers, påkörningsskydd för hyllställ samt loungemöbler. Alla möbler och inredningsdetaljer är såklart fina men konferensbordet är lite speciellt. Det är riktigt snyggt, lite annorlunda men samtidigt modernt, med kromade bordsben och elegant vit bordsskiva.

Samarbetet gick väldigt bra och vi är jättenöjda, avslutar Sebastian.