För proffs inom industri och lager

Arbetsstol Valdis i PU-skum, hög med hjul och fotring

Art.nr: 12-539977

Arbetsstol valdis är en mycket praktisk och funktionell arbetsstol

4 245 kr
Exklusive moms (Inkl moms 5 306 kr)
Sänds från vårt lager inom 5-6 dagar

BeskrivningArbetsstol Valdis i PU-skum, hög med hjul och fotring

Arbetsstol Valdis, PU-skum, hög med hjul och fotring. Arbetsstol Valdis är en praktisk och funktionell arbetsstol för alla arbetsområden i en industriell miljö.

Valdis har ett praktiskt funktionshandtag installerat på ryggstödets övre del som ger enkel hantering och rörlighet på arbetsplatsen. Handtaget förhindrar att klädseln blir smutsig när stolen flyttas samtidigt som den lägger till en modern och fräsch färg. Det användbara märkningsfältet på baksidan av ryggstödet kan märkas individuellt, vilket gör att varje stol kan anpassas och allokeras till ett område eller en användare. Märkningen gör att man håller saker organiserade, samtidigt som det säkerställer tydlighet och struktur på arbetsplatsen. Det främjar därför CI och 5S-principerna och kan också användas för att identifiera anställda tillsammans med sin arbetsplats.

En praktisk hängare gör att redskap som väskor, ryggsäckar, kepsar, jackor och handskar kan förvaras säkert. Stoppningen av sitsen och ryggstödet är bekvämt, ergonomiskt och har intelligent ländryggsstöd i ryggområdet. Detta innebär att det avsmalnande övre ryggstödet förlänger räckvidden och rörelsefriheten för flexibelt arbete.

Det permanenta ryggstödet följer rörelserna som görs av överkroppen och ger bra stöd för ryggraden hela tiden. Ryggstödets höjd och lutning är justerbar. Gaspatronens höjdjustering har ett extra stort justeringsområde och sittytans lutning kan också justeras. Alla justeringar är enkla, snabba och intuitiva att utföra när du sitter. Stabil femstjärnig fotplatta svart plast.

Stolshjulen låser sig när du sitter i stolen men rullar obehindrat då stolen är obelastad.

Finns med tyg, konstläder eller PU-skum.

SpecifikationerArbetsstol Valdis i PU-skum, hög med hjul och fotring

Färg svart
Antal hjul 5
Färg på klädsel Svart
Färg på sits och ryggstöd Svart
Material Plast
Max belastning 120 kg
Sitsbredd 460 mm
ChairsSitsdjup 470 mm
Höjdinställningsområde
;