Arbetsbänk & Arbetsbord

Läs mer
per sida
Visning
1 st/fp, för djup 300 mm
 • Avdelare för skiffer hyllplan djup 300 mm
 varianter
Halland arbetsbelysning gaspra
 • Arbetsbelysning skiffer 1x24w, 582 mm
 varianter
Olika längder
 • Ledbar arm 225 mm till mobil arbetsstation ryolit
Bxh 370x370 mm
 • Verktygspanel för ledbar arm
 • Till mobil arbetsstation ryolit
 varianter
Anpassat för påbyggnader c/c 900 mm
 • Basmodell
 • Låsbart
Tillbehör till ledbar arm mimer
För montage på pelare
 • Papperskorg 13-liter till arbetsstation ryolit
 varianter
Två olika versioner
Tillbehör till ledbar arm mimer
 • Laptophylla för ledbar arm
 • Till mobil arbetsstation ryolit
Till tor 500 kg, 2 fasta och 2 låsbara länkhjul, 125 mm
Tillbehör till ledbar arm mimer
 • Surfplattehållare för ledbar arm
 • Till mobil arbetsstation ryolit
Bänklåda till rostfri bänk
 • Bänklåda till rostfri bänk
Vinklingsbar, l 870 x b 600 mm

Arbetsbänk & Arbetsbord

Med rätt arbetsbänk eller arbetsbord blir jobbet mer ergonomiskt och effektivt. Hos oss hittar du ett brett sortiment av arbetsbänkar och arbetsbordför lagret, industrin eller verkstaden. Välj mellan allt från arbetsbänkar på hjul till höj och sänkbara arbetsbänkar. Gemensamt för samtliga våra arbetsbänkar och verkstadsbänkar är att de håller hög kvalitet och låter dig skräddarsy din arbetsplats precis som du vill ha den. Våra arbetsbänkar garanterar en lång livslängd och är framtagna för industri och verkstad och lämpar sig utmärkt för monterings- och packningsarbeten.

Skapa din unika arbetsbänk

Vi förstår att ditt behov ser annorlunda ut mot någon annans, och just därför har vi påbyggnadsdelar och smarta produkter som hjälper dig att skapa din ultimata arbetsbänk. Kombinera olika produkter för att ge din arbetsbänk de egenskaper som du har mest nytta av. Oavsett om du använder din arbetsbänk till montering eller packning har vi tillbehör som hjälper dig till en smidigare arbetsdag. Självklart har vi också färdiga paket så som höj och sänkbart arbetsbord Loke för montering.

Höj och sänkbar arbetsbänk

Höj och sänkbara arbetsbord och arbetsbänkar ger dig möjligheten att enkelt justera höjden för olika arbetsuppgifter och smidigt variera arbetsposition. Våra höj och sänkbara arbetsbänkar har kraftiga elektriska stativ som klarar tung belastning. Tillverkade för att tåla daglig användning i verkstad och industri.

Alla höj och sänkbara arbetsbord kan kompletteras med praktiska påbyggnader och mängder av tillbehör som till exempel hyllor, trådkorgar och belysning - allt du behöver för att skräddarsy ett ergonomiskt och flexibelt bord.

Rejäla arbetsbänkar

En arbetsbänk ska klara tuffa påfrestningar varje dag och ändå hålla länge. I vårt sortiment finner du stryktåliga och robusta arbetsbänkar som klarar belastning på upp till 500kg. Om du inte vill tumma på varken funktion eller kvalitet har vi höj och sänkbart arbetsbord Huge som klarar upp till 500kg.

Olika material – olika egenskaper

I vårt sortiment av bordsskivor och bänkskivor hittar du kraftiga skivor för arbetsbänkar och arbetsbord som tål tuff hantering och har en lång livslängd. Välj bland flera storlekar och material. Vi har 24 mm tjocka bordsskivor och 40 mm tjocka bänkskivor av högsta kvalité som är uppbyggda i flera lager med massiv träkärna eller stomme av träspån.

Vilken egenskap passar ditt behov?

Laminat – stryk och värmetåligt högtryckslaminat

Board – allroundskiva som är oljehärdad

Grå vinyl – allroundskiva anpassade för montage

Ekparkett – extremt stryktålig

Stål – oöm reptålig yta, lätt att hålla ren

Till bänkskivorna kan du sedan välja mellan olika typer av ben till din arbetsbänk så som benbock till arbetsbänk och höj och sänkbart stativ.

Har du fler frågor eller funderingar kring arbetsbänkar & arbetsbord?

Har du frågor kring vilka produkter som passar ditt behov? Tveka inte att kontakta oss på Runelandhs, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!

;