Arbetsbänk & Arbetsbord

Läs mer
per sida
Visning
Bxh 370x370 mm
 • Verktygspanel för ledbar arm
 • Till mobil arbetsstation ryolit
 varianter
Anpassat för påbyggnader c/c 900 mm
 • Basmodell
 • Låsbart
Tillbehör till ledbar arm mimer
För montage på pelare
 • Papperskorg 13-liter till arbetsstation ryolit
 varianter
Två olika versioner
Till tor 500 kg, 2 fasta och 2 låsbara länkhjul, 125 mm
Tillbehör till ledbar arm mimer
 • Laptophylla för ledbar arm
 • Till mobil arbetsstation ryolit
Tillbehör till ledbar arm mimer
 • Surfplattehållare för ledbar arm
 • Till mobil arbetsstation ryolit
Bänklåda till rostfri bänk
 • Bänklåda till rostfri bänk
Vinklingsbar, l 870 x b 600 mm

Arbetsbänk & Arbetsbord

Gemensamt för samtliga våra arbetsbänkar och verkstadsbänkar är att de håller hög kvalitet och låter dig skräddarsy din arbetsplats precis som du vill ha den. Våra arbetsbänkar garanterar en lång livslängd och är framtagna för industri och verkstad och lämpar sig utmärkt för monterings- och packningsarbeten.

Kraftiga arbetsbänkar med lång livslängd. Bra produkter till bra priser med snabb leverans!

Arbetsbänkarna går också att kombinera med verktygsförvaring, påbyggnader och tillbehör för att skapa en komplett arbetsplats. Vi hjälper dig med allt från en enstaka arbetsbänk till helhetslösningar!

I vårt sortiment av bordsskivor och bänkskivor hittar du kraftiga skivor för arbetsbord och verkstadsbänkar som tål tuff hantering och har en lång livslängd. Välj bland flera storlekar och material. Vi har 24 mm tjocka bordsskivor och 40 mm tjocka bänkskivor av högsta kvalité som är uppbyggda i flera lager med massiv träkärna eller stomme av träspån.

Hitta rätt bänkskiva till din arbetsbänk. Stort sortiment och flera material!

 1. Laminat – stryk och värmetåligt högtryckslaminat
 2. Board – allroundskiva som är oljehärdad
 3. Grå vinyl – allroundskiva anpassade för montage
 4. Ekparkett – extremt stryktålig
 5. Stål – oöm reptålig yta, lätt att hålla ren

I vårt sortiment av arbetsbord erbjuder vi stabila lösningar med stora anpassningsmöjligheter. Ställ in ditt arbetsbord efter individ och arbetsuppgifter. Välj mellan manuellt och elektriskt, höj och sänkbart eller ett arbetsbord på hjul. Oavsett vad du väljer får du ett arbetsbord av hög kvalitet som gör din arbetsdag lite bekvämare. 

Höj och sänkbara arbetsbord och arbetsbänkar som ger dig möjligheten att enkelt justera höjden för olika arbetsuppgifter och smidigt variera arbetsposition. Våra höj och sänkbara arbetsbänkar har kraftiga elektriska stativ som klarar tung belastning. Tillverkade för att tåla daglig användning i verkstad och industri.

Alla höj och sänkbara arbetsbord kan kompletteras med praktiska påbyggnader och mängder av tillbehör som till exempel hyllor, vägglister och krokar - allt du behöver för att skräddarsy ett ergonomiskt och flexibelt bord. Letar du efter höj- och sänkbara bord till din kontorsplats? Klicka här för att se våra höj- och sänkbara skrivbord.