För proffs inom industri och lager

Pallyftare BT Quicklifter, boggie/polyuretan

Art.nr: 12-817547

Lyftkapacitet 2300 kg, boggie/polyuretan

9 830 kr
Exklusive moms (Inkl moms 12 288 kr)
Sänds från vårt lager inom 2 veckor

BeskrivningPallyftare BT Quicklifter, boggie/polyuretan

Pallyftare BT Quicklifter, lyftkapacitet 2300 kg, boggie/polyuretan. Den tuffa och mångsidiga trucken har en kapacitet på 2300 kg och livstidsgaranti på gaffelramen. Robotsvetsning och pulverlackering ger hög och jämn finish.

Tillverkad i höghållfast stål och utrustad med både bussningar och smörjnipplar för att underlätta underhåll. Quicklift innebär att pallyften övergår till normallyft vid last över 150 kg, är vikten under 150 kg behövs endast få pumpslag för att få upp lasten. Förenklar hanteringen och minskar på belastningen vid snabba och lätta laster som behöver flyttas.

Singelhjul eller boggihjul, boggihjul underlättar in och utkörning i pall från långsidan, körning över trösklar med mera. Finns med nylon eller polyuretan utförande på hjul. Vid val av singelhjul är gaffelspetsarna utrustade med klätterhjul för bättre långsideshantering av pallar.

Nylon är fördelaktigt när man arbetar med pallyften utomhus, på en parkering eller liknande där det finns smågrus till exempel, då de hårda hjulen gör att småstenar inte biter fast i hjulet.
Polyuretan är fördelaktigt inomhus på lager, vid betonggolv eller liknande. Ger en tystare gång och rullare lättare vid belastning. Säkerhetshandtag i polyamid.

Den här produkten har fått ett nytt art.nr.
Tidigare hade den art.nr. 170119

SpecifikationerPallyftare BT Quicklifter, boggie/polyuretan

Färg röd
Material stål
Material plast
Längd (mm) 1150
Höjd (mm) 1220
Max belastning (kg) 2300
Bredd över gafflarna 520 mm
Gaffelbredd 156 mm
Gaffelhjulets bredd 75 mm
Gaffelhjulets diameter 85 mm
Gaffelhjulsmaterial polyuretan
Gaffelhjultyp boggie
Gaffelhöjd max 200 mm
Gaffelhöjd Min 85 mm
Utförande QuickLift
;