För proffs inom industri och lager

Handtruck Elektrisk PTE15N, lyftkapacitet 1500 kg

Art.nr: 12-758048

Smidig och lättanvänd motordriven handtruck

31 390 kr
Exklusive moms (Inkl moms 39 238 kr)
Sänds från vårt lager inom 5-6 dagar

BeskrivningHandtruck Elektrisk PTE15N, lyftkapacitet 1500 kg

Handtruck Elektrisk PTE15N, lyftkapacitet 1500 kg. Med underhållsfria litiumbatterier som har inbyggd laddare behöver du inte längre oroa dig för avbrott i arbetet. Smart design, robusthet och ergonomi är bara några av de funktioner som vår modell av motorlyftvagnen erbjuder.

Handtruckarna är utrustade med effektiva drivmotorer, speciellt konstruerade för professionellt bruk. Curtis-styrsystem ger dig precision och kontroll vid varje förflyttning. De inbyggda fjädrande stödhjulen möjliggör smidig krypkörning när det behövs, vilket gör att du kan manövrera på trånga platser med lätthet.

Det elektromagnetiska bromssystemet kan enkelt växlas mellan automatiskt bromsläge och neutralt läge, vilket ger dig flexibilitet och säkerhet under användning. Med motordrivna handtruckar får du bra prestanda och pålitlighet, perfekta för att ta itu med dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du kombinerar dessutom fördelarna av manuell och elektrisk gaffellyftvagn, vilket gör den till det perfekta valet för dina lyftbehov.

SpecifikationerHandtruck Elektrisk PTE15N, lyftkapacitet 1500 kg

Färg svart
Färg orange
Material plast
Material stål
Längd (mm) 1530
Bredd (mm) 540
Höjd (mm) 1250
Max belastning (kg) 1500
;