Förlängningsgafflar för truck

Läs mer
per sida
Visning
 16 varianter
L 1800-3100 mm
  • Längd 1800-3100 mm
 varianter
Helsvetsade förlängningsgafflar för frekvent användning.
  • Basmodell
  • Låsbara med sprint
  • Helsvetsad förlängningsgaffel

Förlängningsgafflar för truck

Med förlängningsgafflar ökar du flexibiliteten för vilket gods du kan hantera med din truck. Se till att du kan lyfta även skrymmande och tungt god med rätt tillbehör till din truck. Vi har ett brett sortiment av förlängningsgafflar för att du ska hitta det som passar ditt behov!

Förlängningsgafflar i stället för ny truck

Förlängningsgafflar används ofta för att flytta större och skrymmande laster som är för långa för truckens befintliga gafflar. Om du kan använda en längre standardgaffel är det naturligtvis idealiskt. Men vill du inte köpa en helt ny truck kan du i stället använda förlängningsgafflar för att förlänga dina befintliga gafflar. Hos oss kan du få högkvalitativa förlängningsgafflar som uppfyller dina krav och gör att du kan hantera gods effektivt.

Robusta förlängningsgafflar

Säkerhet är vår högsta prioritet. Våra förlängningsgafflar är utformade för att garantera säker transport och minimera olyckor. Du kan lita på att våra produkter ger bästa möjliga skydd för dina anställda och dina varor. Våra förlängningsgafflar är robusta och vi har varianter som kan hantera vikter upp till 11 000kg . Förlängningsgafflarna är certifierade enligt SS-ISO 13284, vilket gör dem godkända för användning i Sverige.

Regler för förlängningsgafflar

För att kunna använda förlängningsgafflar måste den underliggande gaffeln vara minst 750mm lång. För att garantera rätt tyngdpunkt och säker transport behöver den underliggande gaffeln vara minst 60% av förlängningsgaffelns totala längd.

Har du fler frågor eller funderingar kring förlängningsgafflar?

Har du frågor kring vilka förlängningsgafflar du behöver? Tveka inte att kontakta oss på Runelandhs, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!

;