Transportvagn, Flakvagn & Långgodsvagn

Läs mer
per sida
Visning
 12 varianter
Rejäl transportvagn med svetsad rörram och lastplan av plywood.
 • Rejäl transportvagn
 • Svetsad rörram och lastplan av plywood.
 • Draghantag med ögla för truckkoppling
 varianter
Kraftiga långgodsvagnar med bilstyrning och kullagrade luftgummihjul. olika utföranden.
 • Kraftig elförzinkad långgodsvagn
 • Bilstyrning och kullagrade luftgummihjul
Långgodskärra med en kapacitet på 200 kg samt två luftgummihjul
 • Långgodskärra med en kapacitet på 200 kg
 • Två luftgummihjul
Långgodsvagn som klarar de riktigt tunga lasterna
 • Klarar de riktigt tunga lasterna
 • Mycket lättmanövrerad
 • Elförzinkad långvagn
En elektrisk dragvagn underlättar ditt arbete
 • Smidig elektrisk dragvagn
Hörnstolpe till transportvagn
 • Hörnstolpe till transportvagn
 varianter
Gavel-set till transportvagn
 • Gavel-set till transportvagn
Nätsidor till transportvagn
 • Nätsidor till transportvagn

Transportvagn, Flakvagn & Långgodsvagn

Behöver du en transportvagn för att transportera tunga laster på ett säkert sätt? Våra transportvagnar finns i olika modeller för att du ska hitta den perfekta lösningen för transport av ditt gods. Välj en vagn som passar ditt behov!

Transportvagnar för olika behov

Vi erbjuder ett brett utbud av transportvagnar för att uppfylla de olika kraven hos våra kunder. Vi har transportvagnar som kan hantera laster upp till imponerande 3500 kg. Oavsett om du behöver en transportvagn, flakvagn eller långgodsvagn så har vi rätt lösning för dig. Våra robusta och stabila transportvagnar är särskilt utformade för säker transport av tungt och skrymmande gods.

Robust konstruktion för säker användning varje dag

Våra transportvagnar kännetecknas av sin robusta konstruktion, som garanterar säker och långvarig användning. De är tillverkade av högkvalitativa material och är konstruerade för krävande användning i industriella och kommersiella miljöer. Därför kan du vara säker på att våra transportvagnar förblir pålitliga och stabila även vid regelbunden och intensiv användning.

Fördelar med en långgodsvagn

En långgodsvagn är särskilt användbar om du ofta arbetar med långa varor som lister, brädor eller stålrör. Med en långgodsvagnkan du effektivisera transportprocessen och bespara dina medarbetare onödig fysisk ansträngning. Våra långgodsvagnar är speciellt utformade för säker transport av tungt och skrymmande gods. De har hög lastkapacitet och minskar risken för olyckor på grund av överhäng under transporten.

Komfort och flexibilitet med transportvagnar

Många av våra transportvagnar kan enkelt kopplas till för att underlätta transport av särskilt tungt gods. De är vanligtvis utrustade med fyrhjulsstyrning, vilket möjliggör manövrering även i trånga utrymmen. Fyrhjulsstyrningen minskar svängradien och utökar transportvagnens användningsmöjligheter. Våra transportvagnar är utrustade med massiva gummihjul eller luftgummihjul.

Effektivisera din transport med rätt transportvagn

En väl genomtänkt transportprocess kan optimera hela din logistik. Våra transportvagnar möjliggör inte bara säker transport av gods, utan bidrar också till att öka effektiviteten i din verksamhet. Genom att använda våra transportvagnar kan du förbättra materialflödet, effektivisera arbetsprocesserna och öka produktiviteten.

Har du fler frågor kring transportvagnar?

Har du frågor kring vilken transportvagn som passar ditt behov? Tveka inte att kontakta oss på Runelandhs, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor! Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!

;