Varningsskylt, trafikskylt med mera - Allt för skyltning och märkning

Läs mer
per sida
Visning
 36 varianter
Nödskyltar. belysta nödutgångsskyltar med kontrollampa för korrekt nätanslutning och intakt nödbelysning.
  • Skyddsklass ip43, regnskyddad
  • Längd för nödbelysning 3 timmar
 76 varianter
Öka säkerheten och ge orienteringshjälp i händelse av brand.
  • Öka säkerheten
  • Ge orienteringshjälp i händelse av brand

Varningsskylt, trafikskylt med mera - Allt för skyltning och märkning

Inom kategorin påbudsskyltar finner du ett flertal olika typer av skyltar som till exempel minipiktogram och kombinationsskyltar. Genom att använda påbudsskyltar enligt internationell ISO standard ser du enkelt till att varselmärkningar uppfattas. Skyltar enligt ISO 7010 kan användas överallt där det inte finns några avvikande definitioner i nationella standarder och föreskrifter. Våra skyltar finns till exempel i självhäftande folie eller aluminium.

Om du behöver hjälp att välja rätt påbudsskyltar för ditt behov så är du välkommen att kontakta oss på telefon eller via chatten.

Inom produktkategorin reflexer för varselmärkning finner du olika typer av reflexer i olika material, anpassade för många olika användningsområden. Vi har till exempel klassiska varningsreflektorer i plexiglas/plast i olika färger eller foliereflexer på ark. Våra foliereflexer finns i många olika färger och former och är idealiska för såväl jämna som välvda ytor och passar därmed bra för märkning av till exempel fordon, stolpar, skåp, behållare och hjälmar.

Om du behöver hjälp att välja reflexer så är du välkommen att kontakta oss på telefon eller via chatten, så kan vi gemensamt hitta rätt reflexer för just ditt behov av varselmärkning.

Inom kategorin varningsskyltar finner du ett flertal olika typer av skyltar som till exempel minipiktogram och kombinationsskyltar. Genom att använda varningsskyltar enligt internationell ISO standard ser du enkelt till att säkerhetsbestämmelser uppfattas. Skyltar enligt ISO 7010 kan användas överallt där det inte finns några avvikande definitioner i nationella standarder och föreskrifter. Våra skyltar finns till exempel i självhäftande folie eller aluminium.

Om du behöver hjälp att välja rätt varningsskyltar för ditt behov så är du välkommen att kontakta oss på telefon eller via chatten.

Inom kategorin nödskyltar finner du ett flertal olika typer av skyltar för brand- och räddningsutrustning. Genom att använda nödskyltar enligt internationell ISO standard säkerställer du omedelbar orientering i nödsituationer. Skyltar enligt ISO 7010 kan användas överallt där det inte finns några avvikande definitioner i nationella standarder och föreskrifter. Våra nödskyltar finns i självhäftande folie eller aluminium.

Välkommen att kontakta oss på telefon eller via chatten om du har frågor om vilka nödskyltar som vi rekommenderar för din lokal.

Inom kategorin informationsskyltar finner du ett flertal olika typer av skyltar. Våra informationsskyltar lämpar sig utmärkt för märkning av riskområden, för viktiga upplysningar eller orientering. Går även att få med valfri text. Skyltarna är enkla att förstå med markerad design och hög synlighet och kan användas både inom- och utomhus. Folieskyltar fäster på alla släta ytor medan formfasta aluminiumskyltar lämpar sig för exempelvis murar, staket eller stolpar.

Välkommen att kontakta oss på telefon eller via chatten om du har frågor om vilka informationsskyltar som vi rekommenderar för ditt behov.

Inom kategorin förbudsskyltar finner du ett flertal olika typer av skyltar som till exempel minipiktogram och kombinationsskyltar. Genom att använda förbudsskyltar enligt internationell ISO standard ser du enkelt till att förbuden uppmärksammas. Skyltar enligt ISO 7010 kan användas överallt där det inte finns några avvikande definitioner i nationella standarder och föreskrifter. Våra skyltar finns till exempel i självhäftande folie eller aluminium.

Om du behöver hjälp att välja rätt förbudsskyltar för ditt behov så är du välkommen att kontakta oss på telefon eller via chatten.

Att använda sig av en verklighetstrogen kameraattrapp är ett effektivt sätt att skydda sig mot stöld och inbrott. Kameraattrapper finns för både inomhus och utomhusanvändning och med blinkande LED-lampor för avskräckande och verklighetstrogen effekt. Välj mellan olika utföranden och användningsområden.

Skyltar för varselmärkning omfattar produkter för olika former av varselmärkning, inom- eller utomhus. Inom denna produktgrupp finner du skyltar för de flesta miljöer med internationellt igenkännbara symboler. Vi har till exempel skyltar för rökning förbjuden, märkskyltar för brand- och räddningsutrustning samt olika slags skyltar för att visa återsamlingsplatser vid utrymningar. Vi har även kombinationsskyltar för olika användningsområden. Våra skyltar för varselmärkning är idealiska för byggarbetsplatser, fabriksområden, produktionsanläggningar eller verkstäder.

Välkommen att kontakta oss på telefon eller via chatten om du har frågor om vilka skyltar för varselmärkning som vi rekommenderar för dig.

;