Skyddsprofiler, Hörnskydd & Kantskydd

Läs mer
per sida
Visning
 24 varianter
Skyddsprofilerna finns i olika längder och utföranden. tillverkade av återvunnet pu-skum och passar lika bra för inomhusbruk som utomhusbruk.
  • Skyddsprofilerna absorberar hårda stötar
  • Markerar riskområden
  • Minskar skador vid fall och kollisioner
 varianter
Mjuk kärna, färdiga bitar eller kapad i längd
 26 varianter
Mjuk kärna, färdiga bitar eller kapad i längd
 18 varianter
Mjuk kärna, färdiga bitar eller kapad i längd
Påkörningslist lali
  • Påkörningslist industri 1500 mm
Hörnplåt till påkörningslist lali
  • Påkörningslist industri hörnplåt
Skarvbricka till påkörningslist lali
  • Påkörningslist industri skarvbricka

Skyddsprofiler, Hörnskydd & Kantskydd

Inom kategorin skyddslister finner du ett flertal olika typer av skyddsprodukter, allt från list-, kant-, områdes- till magnetiska rörskydd. Våra skyddslister är anpassade för användning framför allt i utsatta områden så som lager och industri. Vi har bland annat skyddslister i starka färger och varningsmärkning med kvardröjande lyseffekt för maximal synlighet. Du kan välja bland kantskydd i plast eller varianter förstärkta med aluminium, beroende på hur utsatt det aktuella området är.

Om du behöver hjälp att välja rätt skyddslister för ditt behov så är du välkommen att kontakta oss. Du når oss på telefon eller via chatten, det som är enklast för dig, vi stöttar dig gärna i valet om vilka skyddslister som vi bäst passar för den aktuella miljön.

Inom kantskydd finner du olika typer av hörn- och kantskydd i olika material, anpassade för användning i allt från lagerlokaler och produktionsområden till tungt trafikerade områden. Vi har till exempel hörnskyddslister i olika färger för att smälta in i inredningen eller i starka färger för maximal synlighet. Du kan välja bland kantskydd i plast eller rostfritt stål, beroende på hur utsatt det aktuella området är.

Om du behöver hjälp att välja rätt lösning för ditt behov så är du välkommen att kontakta oss på telefon eller via chatten, så kan vi gemensamt hitta det kantskydd som passar dig bäst.

;