Lastsäkring & Spännband

Läs mer
per sida
Visning
 varianter
Godsstötta elde för snabb och säker låsning av gods på lastbilar, i skåp eller containrar. flera varianter.
  • Godsstötta elde
  • Snabb och säker låsning
  • Gods på lastbilar, i skåp eller containrar
 varianter
.
  • Säkringsbalk elke för horisontell säkring
  • Nätpallar, kartonger
  • Och annat gods på lastbilar och trailersläp
 varianter
Klassisk lastsurrning av nylonband, 4-pack
  • Längd 3,5 + 0,5 m
  • Klassisk lastsurrning av nylonband, 4-pack

Lastsäkring & Spännband

Lastsäkring är väsentligt för att säkerställa att dina varor kommer fram till din kund utan transportskador. Med hjälp av godsstöttor, säkringsbalkar och spännband ser du till att ditt gods hålls på plast och skapar även en säker arbetsmiljö.

Lastsäkring för din transport

Lastsäkring i form av godsstötta eller spännband är några av de vanligaste sätten att säkra gods i en lastbil. Gods som rör sig under transport kan bli en fara för både föraren och andra trafikanter, och även om det inte sker någon olycka finns det alltid en möjlighet att godset skadas av rörelsen. Säkring av lasten med hjälp av en säkringsbalk, godsstötta eller spännband säkrar godset mot lastbilens fasta ytor så som mellan väggarna eller golv och tak. Att säkra lasten med en säkringsbalk förhindrar i första hand att godset glider, men kan också förhindra att godset tippar om den placeras tillräckligt högt upp.

Godsstötta som lastsäkring

Använd en robust godsstötta som placeras mellan lastbilens golv och tak. De ger tillförlitligt stöd och förhindrar att lasten glider under transporten. Med justerbar höjd anpassar de sig till olika laststorlekar och ger stabilitet.

Säkringsbalkar som lastsäkring

En säkringsbalk är en horisontell stång som fästs i lastbilens sidoväggar. De fungerar även utmärkt som förankringspunkter för spännband och gör att lasten kan fixeras på ett säkert sätt. Balkarna kan placeras och justeras efter behov för att säkerställa optimal lastsäkring.

Spännband som lastsäkring

Vi erbjuder högkvalitativa spännband med kapacitet upp till 5000kg. Dessa band är tillverkade av slitstark nylon och är utrustade med stabila låsmekanismer. De kan enkelt lindas runt lasten och spännas för att förhindra att de glider eller tippar under transport.

Välj rätt lastsäkringsutrustning

När du väljer lastsäkringstillbehör är det viktigt att ta hänsyn till typen av last, dess vikt och storlek samt de specifika kraven för transporten. Hos oss finner du ett brett sortiment av lastsäkringsprodukter som hjälper dig att säkra din last oavsett vad det är och vart den ska säkras.

Behöver du hjälp att välja rätt?

Har du frågor och funderingar gällande lastsäkring eller andra produkter för din arbetsplats? Kontakta oss på telefon, chatt eller mail så hjälper vi dig.

;