Säkerhet & Skydd

Läs mer

Populära produkter i Säkerhet & Skydd

-15% RABATT!

Klassiska påkörningsskydd och avspärrare i gjuten betong. med eller utan hål.
 varianter
Från 1 126 kr
Varmförzinkad
 varianter
Från 2 240 kr
Säkerhetsspegel med skarp distorsionsfri bild. teleskoparm för enkel montering och positionering.
 17 varianter
Från 950 kr
Skyddsprofilerna finns i olika längder och utföranden. tillverkade av återvunnet pu-skum och passar lika bra för inomhusbruk som utomhusbruk.
 24 varianter
Från 380 kr
Målningspistol för markeringsfärg
435 kr
Flyttbar, olika färger
 varianter
Från 5 050 kr
Sparar tid och utrymme. flera varianter
 28 varianter
Från 470 kr
Oparfymerad och återfuktande
720 kr
Nödskyltar. belysta nödutgångsskyltar med kontrollampa för korrekt nätanslutning och intakt nödbelysning.
 36 varianter
Från 775 kr
Godsstötta elde för snabb och säker låsning av gods på lastbilar, i skåp eller containrar. flera varianter.
 varianter
Från 920 kr

Säkerhet & Skydd

Med personlig skyddsutrustning kommer du att öka säkerheten och minska riskerna på arbetsplatsen. Är arbetsmiljön extra utsatt och farlig, är det väldigt viktigt att ni har rätt säkerhetsprodukter så att ni undviker och minskar risken för arbetsplatsolyckor. Runelandhs har ett stort sortiment och brett utbud av produkter inom personlig utrustning och hos oss hittar du allt från hörselskydd och ögonskydd till arbetsskor. Vi vet vad du behöver för att skapa en trygg och säker arbetsplats, så fråga oss gärna.

Läs mer om hur du skapar en säker arbetsplats

Rätt skyddsutrustning för din arbetsdag

Det är viktigt att de anställda har rätt skyddsutrustning för den uppgift som ska utföras. I en miljö med höga ljudnivåer och buller är hörselskydd som hörselkåpa eller hörselproppar självklara val då det annars finns risk för hörselskador. Skyddsglasögon och ögonskydd är nödvändiga om du arbetar med att slipa eller svarva då de skyddar dina ögon från det som kan stänka upp i ögonen. För att undvika skador på dina lungor bör du använda ett andningsskydd. Dessa andningsskydd finns i form av gasmask, halvmask eller andra liknande masker och de gör att du undviker att andas in kemikalier eller andra skadliga ångor som kan reta dina lungor. De passar därför perfekt för dig som jobbar som lackerare. Vi rekommenderar även arbetsskor med stålhätta och tramskydd för att du behöver vara rädd om dina fötter i en tuff arbetsmiljö.

Påkörningsskydd är ett av de hjälpmedel som kan användas för att skydda arbetsplatsen från skador och de människor som vistas i den att bli påkörda av truckar som kör runt i lokalerna. Med en industrispegel eller en kupolspegel blir det betydligt enklare för de chaufförer som hanterar truckarna och kör att se runt hörn och undvika de döda vinklar som kan finnas. Avspärrningsband, markeringstejp, trafikkoner, skyltar och märkning underlättar och visar för gångtrafikanter på arbetsplatsen var de får röra sig och inte.

Vill du veta mer om personlig skyddsutrustning?

Har du frågor och funderingar gällande produkter och utrustning för din arbetsplats? Vi har fler alternativa produkter än de som visas på vår hemsida och vi har hjälpt företag att förebygga skador på arbetsplatsen i många år. Är du osäker på vilken skyddsutrustning ni behöver, kontakta oss på Runelandhs - du kan nå oss via telefon, chatt eller mail.

;