Hopfällbara lådor - Hopfällbar låda eller klappbox för lager och industri

Läs mer
per sida
Visning
För kyla och värme
  • Termobox av pressad frigolit i hög kvalitet
  • Boxen har delat lock
  • Hopfällbar för att minimera lagringsutrymmet

Hopfällbara lådor - Hopfällbar låda eller klappbox för lager och industri

En hopfällbar låda eller klappbox är en utmärkt lösning för lager och industri med stor aktivitet. Du kan enkelt spara på förvaringsutrymme när din hopfällbara låda eller klappbox inte används. Vi på Runelandhs har ett brett utbud av hopfällbar låda eller klappbox, allt du kan tänkas behöva! Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Olika typer av hopfällbar låda eller klappbox

Så varför ska du använda dig av en hopfällbar låda eller klappbox istället för en traditionell plastlåda eller förvaringslåda? Den stora fördelen med en hopfällbar låda eller klappbox är utrymmesbesparingen du får när du inte använder lådan. En traditionell förvaringslåda i plast som inte används tar upp en hel del yta, med en hopfällbar låda eller klappbox få du en volymminskning på hela 80% när den är hopfälld, vilket sparar både på dina lager och transportkostnader. Vår hopfällbara låda eller klappbox i plast gör inget avkall på sin kvalité utan kommer i livsmedelsgodkänd plast vilket ger lång livslängd, samt kraftiga gångjärn som gör att den kan användas länge. Är du ute efter en enklare lösning? Då kan vår hopfällbara låda eller klappbox i papp vara rätt lösning för dig. Den här typen av lösning funkar utmärkt som en plocklåda eller lagerlåda för förvaring av smådetaljer och skruvar med mera. Oberoende vad du har för behov har vi en hopfällbar låda eller klappbox som passar dig!

Har du frågor eller funderingar kring klappbox eller hopfällbar låda?

Är du osäker på vilken typ av hopfällbar låda eller klappbox som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Runelandhs, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor!

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!

;