Skyddskläder

Läs mer
per sida
Visning
Brador one size, 5 st/fp, kardborreknäppning
  • Reflexvästar med kardborreknäppning
  • One size
  • 5 st/fp

Skyddskläder

I denna kategori har samlat våra skyddskläder. Här finner du bland annat en heltäckande kemisk skyddsoverall för hantering av kemikalier och saneringsarbeten. Vi har även andra skyddskläder som till exempel en lång skyddsrock som ger optimalt skydd vid högtrycksstrålningsarbeten. Våra skyddskläder är tillverkade i gul polypropylen i tre lager, in- och utsida.

Behöver du hjälp att välja rätt produkt? Då är du välkommen att kontakta oss på telefon eller via chatten så rekommenderar vi de skyddskläder som är lämpligast för ditt behov.

I denna kategori har vi samlat våra fallskydd för arbeten på hög höjd. Här finner du flera fallskyddspaket och säkerhetslinor anpassade för olika typer av arbeten. Vi har fallskydd för takarbeten, för ställningsarbeten och arbete med liftar. Du hittar även tillbehör till fallskydd som karbinhakar och fallskyddsblock.

Behöver du hjälp att välja rätt fallskydd eller mer information om våra fallskyddspaket? Ta gärna kontakt med oss. Vi hjälper dig!

Inom denna produktkategori har vi samlat våra övriga produkter för personligt skydd. Här finner du till exempel brandfiltar och varningsvästar.

Om det är någon produkt inom personligt skydd som du inte kan hitta så är du välkommen att kontakta oss på telefon eller via chatten, så hjälper vi dig att hitta rätt sorts personligt skydd för dina behov.

;