För proffs inom industri och lager

Arbetssko Arbesko Umeå 949, Stl 43

Art.nr: 12-651017

Rejäl och vattentät skyddskänga

3 050 kr
Exklusive moms (Inkl moms 3 812 kr)
Sänds från vårt lager inom 3-4 dagar

BeskrivningArbetssko Arbesko Umeå 949, Stl 43

Umeå 949 är en rejäl och vattentät skyddskänga utrustad med Boa® Fit System. Skyddskängan är ESD-godkänd och står emot gödsel, gräs och lera – perfekt för utomhusjobb. Utrustad med ett slagskydd som hindrar att skon öppnar sig vid slag mot foten. Den värmebeständiga sulan i kombination med den extra häldämpningen i mellansulan ger suverän stötdämpning och ett riktigt bra grepp. Det mjuka spiktrampet i textil och tåhättan i aluminium skyddar dina fötter mot vassa och fallande föremål, och gelänken i hålfoten ger extra support och stabilitet på ojämnt underlag. Utvecklad för bygghantverkare och trädgårdsarbetare som behöver en tålig skyddskänga för arbete utomhus i alla väder.

Arbetsmiljö: Service, Bygg, Lätt industri
Skyddsklass: EN ISO 20345:2011, S3, WR, HRO, SRC
Tåhätta: Lätt aluminiumtåhätta.
Spiktrampskydd: Mjukt metallfritt spiktramp i textil
Ovandel: Fullnarvigt, kraftigt impregnerat Super8-skinn och tålig Cordura® i kragen. Slitstarkt tåskydd och Boa® Fit System för snabb, enkel och exakt passform (stl 35-38: Boa® L6. Stl 39-48: Boa® M4).
Foder: I luftig mesh och snabbtorkande Cambrelle® i hälen.
Innersula: Formpressad bindsula för stabilitet baktill och flexibilitet framtill. Utrustad med en inläggssula i PU-skum, mjukt metallfritt spiktrampskydd och gelänk i hålfoten för extra stöd och stabilitet.
Mellansula: I mjukt PU-material med extra häldämpning för maximal stötdämpning, exceptionell återfjädring och sviktkänsla.
Slitsula: Flexibel och värmebeständig nitrilsula med bra grepp mot underlaget och effektiv stötupptagning med behaglig sviktkänsla
Stängning: Boa® Fit System
Passform: Mycket rymlig

SpecifikationerArbetssko Arbesko Umeå 949, Stl 43

Färg grön
Färg svart
Färg Svart/Limegrön
Utförande Storlek 43
;