För proffs inom industri och lager

Arbetssko Arbesko Umeå 945, stl. 38

Art.nr: 12-650950

Tålig skyddssko i vattenavvisande skinn

2 930 kr
Exklusive moms (Inkl moms 3 662 kr)
Sänds från vårt lager inom 3-4 dagar

BeskrivningArbetssko Arbesko Umeå 945, stl. 38

Tålig skyddssko i vattenavvisande skinn utrustad med Boa® Fit System för snabb, enkel och exakt passform. Skon är ESD-godkänd och den värmebeständiga sulan i kombination med den extra häldämpningen ger suverän stötdämpning och ett riktigt bra grepp. Det mjuka spiktrampet och tåhättan skyddar dina fötter mot vassa och fallande föremål, och gelänken i hålfoten ger extra support och stabilitet på ojämnt underlag. Skyddsskon är utvecklad för hantverkare och montörer som behöver en värmetålig och vattenavvisande skyddssko under aktiva arbetsdagar primärt utomhus. Överensstämmer med EN ISO 20345:2011, S3, HRO, SRC

Arbetsmiljö: Service, Bygg, Lätt industri
Skyddsklass: EN ISO 20345:2011, S3, HRO, SRC
Tåhätta: Lätt aluminiumtåhätta.
Spiktrampskydd: Mjukt metallfritt spiktramp i textil
Ovandel: Fullnarvigt, kraftigt impregnerat Super8-skinn som tål väta upptill 8 timmar. Slitstarkt tåskydd och extra stabilt hälgrepp.
Foder: I luftig mesh och snabbtorkande Cambrelle® i hälen.
Innersula: Formpressad bindsula för stabilitet baktill och flexibilitet framtill. Utrustad med en inläggssula i PU-skum, mjukt metallfritt spiktrampskydd och gelänk i hålfoten för extra stöd och stabilitet.
Mellansula: I mjukt PU-material med extra häldämpning för maximal stötdämpning, exceptionell återfjädring och sviktkänsla.
Slitsula: Flexibel och värmebeständig nitrilsula med bra grepp mot underlaget och effektiv stötupptagning med behaglig sviktkänsla
Stängning: Boa® Fit System
Passform: Mycket rymlig

SpecifikationerArbetssko Arbesko Umeå 945, stl. 38

Färg grön
Färg svart
Färg Svart/Limegrön
Utförande Storlek 38
;