För proffs inom industri och lager

Arbetssko Arbesko Umeå 929, Stl 43

Art.nr: 12-651136

Luftig skyddssko med slitstarkt tåskydd

2 570 kr
Exklusive moms (Inkl moms 3 212 kr)
Sänds från vårt lager inom 3-4 dagar

BeskrivningArbetssko Arbesko Umeå 929, Stl 43

Umeå 929 är en extra luftig skyddssko med slitstarkt tåskydd och en sula som står emot gödsel och gräs. Perfekt för montörer inom industri och hantverkare som jobbar utomhus på sommaren. Utrustad med den unika kombinationen av hälrem och dubbel knäppning: kardborre och Boa® Fit System för snabb, enkel och exakt passform. Detta ger mer plats för foten framtill och ett riktigt bra hälgrepp. Skyddsskon är stadig och sitter skönt på foten utan skavande sömmar.

Arbetsmiljö: Service, Bygg, Lätt industri
Skyddsklass: EN ISO 20345:2011, S1, P, HRO, SRC
Tåhätta: Lätt aluminiumtåhätta.
Spiktrampskydd: Mjukt metallfritt spiktramp i textil
Ovandel: Fullnarvigt, impregnerat skinn med ventilerande polyamidnät, luftig plös i mesh och slitskydd på tån. Unik kombination av hälrem, Boa® Fit System och kardborrestängning.
Foder: Luftigt mesh-tyg och slitstark, snabbtorkande Cambrelle® i hälen.
Innersula: Formpressad bindsula för stabilitet baktill och flexibilitet framtill. Utrustad med Ortholite® X-40 inläggssula, mjukt metallfritt spiktrampskydd och gelänk i hålfoten för extra stöd och stabilitet.
Mellansula: I mjukt PU-material med extra häldämpning för maximal stötdämpning, exceptionell återfjädring och sviktkänsla.
Slitsula: Flexibel och värmebeständig nitrilsula med bra grepp mot underlaget och effektiv stötupptagning med behaglig sviktkänsla
Stängning: Boa® Fit System
Passform: Mycket rymlig

SpecifikationerArbetssko Arbesko Umeå 929, Stl 43

Färg grön
Färg svart
Färg Svart/Limegrön
Utförande Storlek 43
;