Omklädningsrum

Läs mer

Populära produkter i Omklädningsrum

Flera storlekar och färger
 16 varianter
Från 530 kr
Klädskåpen levereras monterade och klara med en 40 mm integrerad sockel. välj mellan 2-4 platser och två bredder. 2-fack.
 20 varianter
Från 2 675 kr
Klassisk omklädningsbänk med kraftigt stativ och furusits - enkelsidig med kroklist och furusits
 varianter
Från 2 930 kr

Omklädningsrum

Runelandhs har ett brett utbud av klädskåp i både plåt och trä. Vi har även småfacksskåp, omklädningsbänkar och kroklister, allt du kan tänkas behöva för att inreda ditt omklädningsrum och skapa en inbjudande och attraktiv miljö.

Välplanerat och trivsamt omklädningsrum

Omklädningsrummet är det första som många anställda möts av när de kommer till sin arbetsplats och är även det sista man ser innan man går hem för dagen. För att de anställda ska få en bra start på dagen och ett bra avslut, är det av stort värde att denna miljö är välplanerad och känns inbjudande. Med ett välplanerat omklädningsrum och med en inredning som är både praktisk och välkomnande, skapar ni en miljö som kommer att uppskattas av både besökare och anställda.

Vilken typ av utrustning ni behöver i omklädningsrummet, beror på vilka behov ni har. Hur mycket plats ni har, kommer att avgöra vilka skåp som passar bäst i er miljö. Har ni ett begränsat utrymme, är Z-skåp det bästa alternativet då dessa skåp är smala upptill och breda nedtill, eller tvärtom. Det gör att fler skåp får plats på en begränsad yta.

På en arbetsplats inom industrin eller om det är en träningsanläggning, är det viktigt med klädskåp som har en välfungerande ventilation. Samtliga klädskåp levereras med en passiv självventilering. Det går även att koppla på en mekanisk ventilation på flera klädskåp som gör att ventilationen går snabbare och att illaluktande kläder känns fräschare.

Med omklädningsbänkar ger du möjlighet för alla som behöver att sitta ner när de byter om och att sätta sig ner en stund för att umgås och varva ner. Hos oss hittar du både dubbelsidiga och enkelsida omklädningsbänkar, vilket ger er möjlighet att välja den som passar bäst i ditt omklädningsrum och utifrån den plats och utrymme som finns. Behöver ni extra upphängning finns det kroklister som underlättar upphängning av kläder och handdukar.

Småfacksskåp hjälper dig att få en säker förvaring av värdesaker och är en utmärkt lösning för att kunna låsa in mobiltelefoner, smycken, plånböcker och nycklar. Skåpen har individuell låsning och genom att placera dessa nära ingången, gör du det enkelt för de anställda och besökare att låsa in och hämta sina värdesaker.

Vilken lösning behöver du för att skapa det ultimata omklädningsrummet?

Är du osäker på vilken typ av lösning för ditt omklädningsrum som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Runelandhs, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor!

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!

;