Tunnor - Plasttunna och plåttunna för alla behov

Läs mer
per sida
Visning
 20 varianter
Avfallstunna tillverkad i galvaniserad plåt. passar bra som förvaringskärl eller soptunna. storlek 115 eller 160 liter.
  • Avfallstunna tillverkad i galvaniserad plåt
  • Passar bra som förvaringskärl eller soptunna
  • Lock ingår, hjul finns som tillbehör
 varianter
Volym 40 liter-110 liter
  • Instegsmodell
  • Med bärhandtag
  • Livsmedelsgodkänd
 16 varianter
Volym 37-208 liter, flera färger
  • Basmodell
  • Rubbermaid
 varianter
För volym 40 till 110 liter
Bajonettlås, 5 länkhjul

Tunnor - Plasttunna och plåttunna för alla behov

En plåttunna eller plasttunna hjälper dig effektivisera din förvaring och hantering av allt från avfall till vätskor eller andra typer av produkter. Vi på Runelandhs har ett brett utbud av plåttunnor och plasttunnor, allt du kan tänkas behöva! Tillsammans skapar vi bättre arbetsplatser!

Olika typer av tunnor

Oavsett vad du har för behov av antingen en plåttunna eller plasttunna, har vi en lösning som funkar för dig. Det finns dock vissa för och nackdelar på en plåttunna jämfört med en plasttunna och vice versa. En fördel med en plasttunna jämfört med en plåttunna är att du kan förvara livsmedel i en plasttunna. Vi har plasttunna som är livsmedelsgodkänd från 37 liter i storlek ända upp till 208 liter, som kommer med bärhandtag för smidig och enkel transport. Som tillval går det även att få en rullbräda på en av våra plasttunnor där man kan klicka fast tunnan i brädan, så den enkelt och smidigt går att förflytta. Den här typen av plasttunna är ett utmärkt hjälpmedel i en livsmedelsproduktion där man behöver vara noggrann med hygienen. Väljer du istället en plåttunna får du en slagtålig och kraftig tunna som tål rejält med användning. En tunna av plåt har fördelen att de bland annat går att få med en fotpedal, vilket underlättar en handfri hantering vid släng av avfall till exempel. Genom att din tunna är gjord i plåt undviker man även brandrisk då plåten din plåttunna är gjord av inte är brandfarlig eller liknande. Till vår plåttunna går det även att få en vagn man kan ställa tunnan på, vilket underlättar för transporter. Så oberoende vad du har för behov, har vi på Runelandhs en plåttunna eller plasttunna för ditt behov!

Har du frågor eller funderingar kring plåttunna eller plasttunna?

Är du osäker på vilken typ av plåttunna eller plasttunna som passar för just din verksamhet? Tveka inte att kontakta oss på Runelandhs, du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor!

Har du inte hittat vad du letar efter? Vi har möjligheten att få fram fler alternativ än vad vi visar på vår hemsida, det är bara att fråga!

;