Sopsorteringskärl & Återvinningskärl

Läs mer
per sida
Visning
 varianter
Finns i fler olika färger
  • Enkel hantering
  • Olika färger
 varianter
Sorteringskärl i plast
 varianter
Kan kopplas ihop med kopplingsset

Sopsorteringskärl & Återvinningskärl

Här hittar du tydliga varningsskyltar och märketiketter för källsortering. Välj bland flera olika sorteringsskyltar med symboler och miljödekaler som är lätta att uppfatta. Med enkla miljödekaler får du ordning och reda på källsorteringen både i offentlig miljö, på företag och arbetsplatser eller även privat.

Bland våra avfallskorgar hittar du papperskorgar och sopbehållare som passar i alla typer av miljöer. Vi har en vägghängd avfallskorg för utomhus som är tillverkad i galvad stålplåt med avrinningshål för vatten i bottenplåten. Vi har sopbehållare med lock för inomhus och tunnor med bärhandtag och pedallock.

En soptunna på hjul och stora sopkärl för utomhus hittar du under avfallshantering. Om du vill veta mer eller har frågor om våra avfallskorgar och sopbehållare kan du alltid ta kontakt med oss. Vi hjälper dig gärna!

För sopsortering erbjuder vi mängder av olika kärl och smarta lösningar. Vi har sopsorteringskärl i alla storlekar för inomhus- och utomhusbruk. Allt från stapelbara sorteringssystem till källsorteringsskåp och stora tunnor. Välj bland utförande med inkast för flaskor eller burkar, pappersinkast eller kärl för insamling av lysrör och glas.

Skapa smarta lösningar med dekaler, vagnar och lock till dina sopsorteringskärl

Med tillbehör som färgade lock, vagnar och dekaler till våra sopsorteringskärl får du en organiserad avfallshantering som fungerar utmärkt både hemma och på arbetsplatser. Ta gärna kontakt med oss om du vill ha hjälp med val av kärl och tillbehör!

;