Kemikalieskåp & Miljöskåp

Läs mer
per sida
Visning
LED-belysning till brandavskiljande skåp SGS
  • LED-belysning längs båda sidorna
  • Dold transformator och sladdgenomföring i taket
Extra hyllplan till Miljöskåp
  • Extra hyllplan till Miljöskåp
  • Med uppsamlingstråg och ventilation
Vagn med skåpinsats
  • Till för gasolskåp med djup 770 mm
Hyllplan till gasolskåp
 varianter
Finns för gasolskåp med djupet 600 och 770 mm.
  • Hyllplan till gasolskåp, djup 600 mm
Perforerat hyllplan till miljöskåp
  • Extra hyllplan till miljöskåp
  • Mått 30x975x440 mm
Uppsamlingstråg
  • Uppsamlingstråg till miljöskåp

Kemikalieskåp & Miljöskåp

Med brandsäkra miljöskåp och gasskåp får den en säker förvaring av vätskor och brandfarliga ämnen. Hos oss hittar både enklare miljöskåp med ventilering via självdrag i dörrarna och gasolskåp med anslutningar för mekanisk ventilation som uppfyller kraven för att förvara brandfarliga vätskor och gaser.

Tillbehör som uppsamlingstråg och farosymboler ökar säkerheten. Behöver du råd och information om hur du skapar en säker förvaringsplats för giftiga och farliga ämnen kan du gärna ta kontakt med oss.  

Våra kemikalieskåp är anpassade för enklare förvaring av kemikalier och brandfarliga vätskor där vi har ventilering via självdrag i dörrarna. Vi har skåp med både glasdörrar, solida dörrar och med uppsamlingskärl för invallning av kemikalier. I vårt sortiment finns även ventilationstestade kemikalieskåp i fem olika storlekar - artikel 208095 som är testat mot yttre brand enligt metod 2369 - som används för kemikalier som kan alstra hälsofarliga luftföroreningar.

Behöver du hjälp med att val av skåp för förvaring av kemikalier eller brandfarliga vätskor är du välkommen att ringa oss så hjälper vi gärna till.

Bland våra brandskåp hittar du brandklassade arkivskåp, stöldskyddsskåp och brandavskiljande skåp för säker förvaring av vätskor och kemikalier.  Våra brandskåp är godkända enligt SS3493, NT Fire 017, EN 1047-1 eller LFS. Testerna utförs genom att skåpen utsätts för extrem hetta. Välj bland brandskåp som klassas med 30, 60 eller 120 minuter.

Ta gärna kontakt med oss för mer information och rådgivning. Vi hjälper dig att hitta ett brandskåp som passar dina behov och krav på säkerhet. Välkommen!