Miljö & Avfallshantering

Läs mer

Populära produkter i Miljö & Avfallshantering

Uppsamlingstråg i plast för mindre dunkar och burkar. finns med galler. storlek upp till 50 liter.
 varianter
Från 745 kr
Med lyftbygel
5 285 kr
Flera storlekar
 varianter
Från 5 645 kr
Självtömmande tippcontainer i olika färger för att underlätta källsortering och avfallshantering. hjul och lås finns som tillbehör.
 81 varianter
Från 5 445 kr
Volym 80-360 liter, flera färger
 30 varianter
Från 750 kr
Avfallstunna tillverkad i galvaniserad plåt. passar bra som förvaringskärl eller soptunna. storlek 115 eller 160 liter.
 20 varianter
Från 1 130 kr
Smidiga och enkla källsorteringsskåp med praktiska vipplådor. skåpen kan med fördel hängas på vägg.
 varianter
Från 1 175 kr
Sopsäckshållare på hjul med heltäckt bottenplatta. hög kvalitet till ett bra pris!
 varianter
Från 540 kr
Golvaskkoppar med hög säkerhet. självsläckande konstruktion som kväver ev. lågor.
 varianter
Från 1 525 kr
Med två sidoborstar, sopbredd 800 mm, behållare 40 l
4 670 kr
Oparfymerad och återfuktande
720 kr

Miljö & Avfallshantering

Runelandhs har ett stort och brett utbud av miljöprodukter och avfallsprodukter. Med hjälp av dessa produkter kan du få bättre ordning på din avfallshantering. Soptunnor, sopsorteringskärl, tippcontainrar, miljöskåp är utrustning som du behöver för att skapa en hållbar arbetsplats.

Bättre ordning på din avfallshantering

När ditt företag får bättre ordning på avfallshanteringen så vinner både ditt företag och vårt samhälle. För ju mer vi avfall som vi hanterar på rätt sätt, desto större vinst för vår miljö och vårt klimat. Med rätt produkter för avfallshantering, får du ett bättre och mer effektivt flöde av sophanteringen, vilket dessutom gör hanteringen mer säker. Det första du ska göra är att se till är att det finns en soptunna eller ett sopkärl tillgängligt i närheten där ni behöver det. En tippcontainer eller en tipplåda är en bättre lösning för större typer av avfall och dessa används ofta för grovsopor som metallskrot, brännbart avfall, plast, returpapper och kartonger.

Använder du dig av fat med olja eller andra typer av kemikalier i ditt arbete? Oftast finns det krav på hur hanteringen ska gå till, ofta i form av uppsamlingskärl eller fatpall. Dessa är en skyddsbassäng mot det spill som kan uppstå och det gör att hanteringen blir både säkrare och tryggare. Vi har även absorbenter för olja och kemikalier om spillet är framme, så att detta kan hanteras enkelt och säkert, då du med dessa effektivt kan rensa upp spill. För förvaring av mindre typer av kemikalier är ett kemikalieskåp eller miljöskåp den bästa lösningen. Dessa skåp har en ventilering för att skapa den mest säkra hanteringen av kemikalier.

Hos oss hittar du även ett stort utbud av askkoppar, sopmaskiner och städutrustning, men även förbrukningsvaror som sopsäckar och hygienartiklar.

Vi hjälper dig med de frågor och funderingar du har kring miljö och avfall

Om du inte är säker på vilka produkter du behöver för att få bättre ordning och för att öka säkerheten på din arbetsplats, får du gärna kontakta oss på Runelandhs. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder att hitta rätt lösningar och vi hjälper dig mer än gärna. Du når oss via chatt, mail och telefon.

Vi har fler alternativ än de som visas på vår hemsida och hittar du inte vad du letar efter, är du mer än välkommen att fråga oss.

;