Lastramp & Uppkörningsramp

Läs mer
per sida
Visning
 varianter
Uppkörningsramper med otaliga användningsområden. den låga vikten gör ramperna lätta att hantera. olika längder.
  • Uppkörningsramp med otaliga användningsområden
 varianter
Underlättar lastning och lossning vid nivåskillnader och luftspalt.
  • Underlättar lastning och lossning
  • Vid nivåskillnader och luftspalt
 varianter
För smidiga transporter över nivåskillnader.
  • För smidiga transporter över nivåskillnader

Lastramp & Uppkörningsramp

Använd en lastramp eller uppkörningsramp för att säkert lasta och lossa dina varor. Vi har ett brett utbud av lastramper som passar olika användningsområden - inklusive ramper med halkfri yta!

Lastramp för enklare godshantering

Använder du en skåpbil eller en mindre lastbil för att göra dina leveranser? Har du problem med att lossa och lasta tunga varor när det inte finns någon lastkaj? Med en lastramp kan du lösa dina problem snabbt och enkelt. Våra lastramper är tillverkade i lättviktsaluminium, vilket gör dem enkla att plocka fram och använda vid lastning och lossning. Efter användning kan du snabbt och enkelt skjuta in din lastramp när du inte behöver den.

Säker lastning och lossning med lastramp

En lastramp gör inte bara lastning och lossning mer effektivt – det gör det också mer säkert. Tunga lyft kan på sikt leda till stora och smärtsamma problem för dina medarbetare. Undvik detta med en lastramp som hjälper dig att hantera varor på ett säkert och smidigt sätt. Inga fler tråkiga lyft eller potentiella skador. Den halkfria ytan ger extra säkerhet om du ofta lastar utomhus eller i andra potentiellt fuktiga miljöer.

Lastramper i olika modeller

Vårt sortiment av lastramper omfattar olika modeller, inklusive uppkörningsramper och tröskelbryggor. När du behöver lasta av eller på i en bil är det perfekt att använda uppkörningsramper eftersom de är upp till 1800mm långa. För mindre nivåskillnader är det smidigt med en mindre lastbrygga eller tröskelbrygga.

Lastramper av aluminium

Våra lastramper är tillverkade av lättviktsaluminium, vilket gör dem enkla att hantera och transportera. Du kan snabbt skjuta in rampen eller stuva undan den när det behövs, så att du håller ordning på ditt arbetsområde. Trots sin låga vikt är våra lastramper ändå extremt robusta och hållbara.

Vill du ha hjälp med att hitta rätt lastramp för din arbetsplats?

Kontakta oss på Runelandhs om du behöver hjälp med att hitta rätt lastramp. Vi har mer än 50 års erfarenhet och har hjälpt många företag med att hitta rätt utrustning. Vi har fler alternativ än de som vi visar på vår hemsida och hjälper dig gärna att hitta rätt produkter. Du kan nå oss via telefon, chatt eller mail. Vi hjälper dig mer än gärna med dina frågor!

;