Lastpallar & Palltillbehör - Förenklar din materialhantering

Läs mer

Populära produkter i Lastpallar & Palltillbehör

Plastpallen är stabil och är därmed säker, lätt att trava och har hög lastkapacitet.
 varianter
Från 285 kr
Elförzinkade pallcontainers för eur-pallar.
 varianter
Från 3 475 kr
Svensktillverkade helsvetsade höga pallvagnar i toppkvalité, för hel- eller halvpall.
 19 varianter
Från 3 295 kr
Passar både plast- och träpallar, hel eller halvpall
 varianter
Från 920 kr
Plastpallen är stabil och är därmed säker, lätt att trava och har hög lastkapacitet.
 varianter
Från 285 kr

Lastpallar & Palltillbehör - Förenklar din materialhantering

Skapa en bättre arbetsplats med Runelandhs. Vi hjälper dig att skapa en enklare och mer optimerad lagerhantering med lastpallar och palltillbehör som gör att din lagerkapacitet kan öka ytterligare. Hos oss finner du ett stort sortiment av plastpallar, stålpallar, pallramar och pallkragar som du behöver för att förbättra materialhanteringen.

Förenkla din materialhantering med lastpallar och palltillbehör

Pallvagn, pallben, pallkrage och packstöd kan vara utmärkta lösningar om ni behöver bygga ut er hantering av lastpallar på ert lager och arbetsplats. - Pallvagn gör det enkelt att flytta lastpallar mellan två platser. - Pallben gör att du kan förvandla lastpallen från en förvaringsyta till ett tillfälligt arbetsbord och är smidig att använda sig av när du behöver en tillfällig arbetsyta. - Pallkragar gör att du säkerställer att inget gods faller ut på sidorna och den gör även att du kan sortera och dela upp direkt på själva pallen. - Pallstöd håller godset på plats och passar perfekt när du behöver ställa något som en bordsskiva.

Har du behov av att bygga ut din hantering av lastpallar internt? Då kan en pallvagn, pallben, pallkrage eller pallstöd vara rätt lösning. Med en pallvagn blir det enkelt att flytta på din lastpall dit den ska vara och med pallben kan du förvandla din lastpall från en förvaringsyta till ett tillfälligt arbetsbord. Pallben är smidigt att använda sig av på till exempelvis en byggarbetsplats när man behöver en tillfällig arbetsyta. Med en pallkrage ser du till att inget gods faller ut på sidorna, och du har även möjligheten att dela upp din pallkrage internt så du kan sortera direkt på pallen. Ett pallstöd blir en utmärkt utbyggnad när du har större gods du behöver kunna luta mot något, till exempelvis en bordsskiva eller liknande. Oberoende vad du har för behov har vi lösningen som ökar sätten du kan använda din lastpall på!

Optimera lagret med rätt arbetsverktyg

Runelandhs har lösningar för alla och vi kan hjälpa er att hitta rätt produkter så att din verksamhet har de hjälpmedel och arbetsverktyg som ni behöver för att arbetsmiljön och arbetsplatsen ska fungera på bästa sätt. Om du är osäker på vilken typ av lastpall och palltillbehör ni behöver, kontakta oss så hjälper vi dig.

;