Rullbord, Serveringsvagn & Brickvagn - För din arbetsplats

Läs mer
per sida
Visning
Brickor i plåt 540x440 mm
  • Bricker i plåt
Klassiskt rullbord med stativ i kraftig rörkonstruktion och bordsskiva i laminat. finns i flera färger.
  • Klassiskt rullbord
  • Finns i flera färger
  • Kraftig rörkonstruktion och bordsskiva i laminat
 15 varianter
En stabil och lätthanterlig konstruktion för de flesta användningsområden.
  • En stabil och lätthanterlig konstruktion
  • För de flesta användningsområden
Kraftig bordsvagn med skiva i 42 mm board
  • Stabil konstruktion
  • Maximal belastning 450 kg
Underhylla till rullbord vrångö.
  • Underhylla till rullbord
 15 varianter
Underhyllor passande rullbord tjörn. flera storlekar.
  • Extra hylla till rullbord tjörn

Rullbord, Serveringsvagn & Brickvagn - För din arbetsplats

Med en brickvagn underlättar du arbetet i restaurangen, matsalen caféet eller på andra ställen där du hanterar brickor och serverar mat.  

En matvagn passar lika bra på konferensanläggningen som inom vård och skola. Våra matvagnar finns i en mängd olika utföranden, storlekar och med ett till tre våningsplan. Vill du ha möjlighet att lyfta av hyllplanen ska du ta en brickvagn. Om den ska stå framme, välj med fördel en matvagn som passar in med övrigt möblemang.

Vi har ett brett utbud av bordsvagnar i olika utföranden. På den här sidan hittar du bordsvagnar speciellt anpassade för kontor. Rullbord och hyllvagnar för lager och industri finns under materialhantering. Välj bland bord på hjul med robusta stålstativ och en kapacitet upp till 450 kg. Vi har bordsvagnar som är ställbara i höjd och modeller med förstärka bordsskivor. Ta gärna kontakt med oss om du har frågor eller vill ha mer information om en bordsvagn. Välkommen!

Våra rostfria vagnar är stabila och praktiska och finns i utföranden lämpade för hantering av matvaror och serveringstillbehör. Välj mellan vagnar med 2, 3 eller 4 hyllor och kapacitet från 100 till 150 kg.

Ha det du behöver nära till hands och flytta och förvara pärmar och kontorsmaterial enkelt med smidiga rullvagnar på hjul. Välj bland allt från stilfulla designvagnar, kraftigare hyllvagnar till en liten rullvagn för förvaring av saker och material som du vill ha nära till hands på kontoret.

Hos oss hittar du rullvagnar i flera storlekar och utförande anpassade för kontor, lager och industri

För att du ska kunna hitta rätt modell till just dina behov har vi sammanställt en liten guide som vägledning när du ska köpa en rullvagn. Du kan alltid ta kontakt med oss om du behöver hjälp eller ha frågor om våra produkter.

Välj rätt vagn >>

;