För proffs inom industri och lager

-20% RABATT!

Bänkbord Halde Komposit, med ryggstöd för 6 personer, längd 1770 mm, grön

Art.nr: 12-746525

Bänkbord med ryggstöd, för 6 personer, grönt retexmaterial

14 430 kr
11 544 kr
Exklusive moms (Inkl moms 14 430 kr)
Sänds från vårt lager inom 2 veckor

BeskrivningBänkbord Halde Komposit, med ryggstöd för 6 personer, längd 1770 mm, grön

Bänkbord Halde Komposit, med ryggstöd för 6 personer, längd 1770 mm grön, är en smart och praktisk lösning för utomhusmiljöer. Det kombinerar bord och bänk i en enda enhet för att skapa en bekväm och funktionell sittplats.

Det som verkligen utmärker Halde Komposit är dess hållbarhet och miljövänlighet. Vi har noggrant designat detta bänkbord för att minimera dess påverkan på miljön samtidigt som det erbjuder stadig och tålig kvalitet. Dessutom är det tillverkat av nästan 100% återvunnet material, vilket gör att du kan njuta av en utemöbel utan att behöva kompromissa med kvalitet och estetik.

Förutom sin miljövänliga konstruktion är Halde Komposit otroligt lätt att underhålla. Plankorna kräver minimal skötsel, vilket sparar både tid och ansträngning. Detta gör det till en idealisk lösning för både privata och kommersiella utomhusmiljöer där hållbarhet och effektivitet är viktiga faktorer.

Den robusta designen gör att bänken klarar olika väderförhållanden och kan användas under lång tid. Dessutom är användningen av återvunna material en betydande egenskap hos detta bänkbord. Plankorna är tillverkade av återvunna plastförpackningar och överblivet tyg från kläder och industrin. Genom att använda dessa material bidrar Halde Komposit till att minska avfallsmängden och främja resursbevarande.

Skapa en elegant och miljövänlig utomhusmiljö med vårt bänkbord, Halde Komposit. Dess balanserade färgpalett med matta färger ger en stilren touch till ditt utomhusutrymme.

SpecifikationerBänkbord Halde Komposit, med ryggstöd för 6 personer, längd 1770 mm, grön

Färg grön
Färg silver
Material plast
Material stål
Längd (mm) 1770
Höjd (mm) 730
Utförande Med ryggstöd
Antal sittplatser 6 st
Bredd Bordsbredd: 780 mm
Höjd Bordshöjd: 730 mm
Material Återvunnen plast
Sittdjup 250 mm
Sitthöjd 440 mm
Totaldjup 1770 mm
Vikt 129 kg
;