För proffs inom industri och lager

-20% RABATT!

Bänkbord Halde för 6 personer med ryggstöd, naturfärgad

Art.nr: 12-544715

Bänkbord med ryggstöd, för 6 personer, naturträ

5 430 kr
4 344 kr
Exklusive moms (Inkl moms 5 430 kr)
Sänds från vårt lager inom 2 veckor

BeskrivningBänkbord Halde för 6 personer med ryggstöd, naturfärgad

Bänkbord Halde för 6 personer med ryggstöd, naturfärgad. Stålramen ger stabilitet och hållbarhet, medan sittytan som är tillverkad av naturträ, ger en varm och inbjudande känsla som på ett fint och naturligt sätt smälter in i utomhusmiljön. Med sittplatser för upp till sex personer.

Bänkens estetiska utseende kan också förhöjas genom att välja en färg och finish som matchar övrig inredning i trädgården eller på terrassen. Välj mellan naturfärgad och svart.

När man använder en sittmöbel av naturligt trä kan kåda utsöndras vid högre temperaturer. Detta är en normal process som inte skadar träet eller förkortar dess livslängd. terpentin på en trasa för att försiktigt torka bort den, eller försiktigt skrapa bort den.

FSC - Forest Stewardship Council och är en oberoende organisation som verkar för att främja ansvarsfull skogsförvaltning över hela världen. FSC-certifiering är en garanti för att en produkt har tillverkats med trä från skogar som förvaltas på ett ansvarsfullt sätt, där hänsyn tas till både miljö, sociala och ekonomiska aspekter. Genom att välja produkter med FSC-certifiering kan man bidra till att bevara skogar och främja en hållbar utveckling.

SpecifikationerBänkbord Halde för 6 personer med ryggstöd, naturfärgad

Färg silver
Färg natur
Material stål
Material trä
Längd (mm) 1770
Höjd (mm) 730
Utförande Med ryggstöd
Bredd Bordsbredd: 730 mm
Höjd Bordshöjd: 730 mm
Längd Bordslängd: 1770 mm
Sittdjup 245 mm
Sitthöjd 440 mm
Stativ Varmförzinkat stål
;