För proffs inom industri och lager

Bänkbord Elis Komposit, med ryggstöd för 6 personer, längd 1770 mm, grå

Art.nr: 12-746584

Bänkbord med ryggstöd

14 430 kr
Exklusive moms (Inkl moms 18 038 kr)
Sänds från vårt lager inom 2 veckor

BeskrivningBänkbord Elis Komposit, med ryggstöd för 6 personer, längd 1770 mm, grå

Bänkbord Elis Komposit, med ryggstöd för 6 personer, längd 1770 mm grå, är en smart och praktisk lösning för utomhusmiljöer, där bord och bänk kombineras i en enda enhet för att skapa en bekväm och funktionell sittplats.

Det som utmärker Elis Komposit är dess hållbarhet och miljövänlighet. Bänkbordet är noggrant designat för att erbjuda stadig och tålig kvalitet samtidigt som påverkan på miljön minimeras.

Tillverkat av nästan 100% återvunnet material, behöver du inte göra avkall på kvalitet och estetik när du njuter av denna utemöbel.

Elis Komposit är också otroligt lätt att underhålla, vilket sparar tid och ansträngning. Plankorna är utformade för minimal skötsel, vilket gör det till den perfekta lösningen för både privata och kommersiella utomhusmiljöer där hållbarhet och effektivitet är viktiga faktorer.

Dess robusta design gör att bänken klarar olika väderförhållanden och kan användas under lång tid. En betydande egenskap hos Elis Komposit är användningen av återvunna material. Plankorna tillverkas av återvunna plastförpackningar och överblivet tyg från kläder och industrin, vilket bidrar till att minska avfallsmängden och främja resursbevarande.

Skapa en elegant och miljövänlig utomhusmiljö med Elis Komposit. Dess balanserade färgpalett med matta färger ger en stilfull touch till ditt utomhusutrymme.

SpecifikationerBänkbord Elis Komposit, med ryggstöd för 6 personer, längd 1770 mm, grå

Färg grå
Färg silver
Material stål
Material plast
Utförande Med ryggstöd
Antal sittplatser 6 st
Bredd Bordsbredd: 780 mm
Material Återvunnen plast
Sittdjup 250 mm
Sitthöjd 450 mm
Totaldjup 1840 mm
Vikt 152 kg
;